MHP'li Samanlı'dan Akşener ve Sözde Milliyetçilere Tepki
Haber Detayı
13 Ekim 2022 - Perşembe 20:50 Bu haber 1898 kez okundu
 
MHP'li Samanlı'dan Akşener ve Sözde Milliyetçilere Tepki
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Eski Ülkücü sıfatını kullananların alayına birden sorular yöneltip, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Samanlı'dan Akşener ve Sözde Milliyetçilere Tepki

Partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve eskiden MHP'de görev yapan İP'li Milletvekillerine tepki gösteren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Meral Akşener ve Milletvekilleri üzerinden MHP'ye ihanet edip de Eski Ülkücü sıfatını kullananların alayına birden sorular yöneltip, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

 

BAŞKAN SAMANLI'DAN AKŞENER VE İP MİLLETVEKİLLERİNE TEPKİ

 

Partisinin TBMM Grup Toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef aldığı konuşmasında, ''Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler ya, her başarısız iktidarın arkasında ise bir Devlet Bahçeli vardır.'' sözlerini sarfeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Akşener grub toplantısında Sayın Devlet Bahçeli'ye çirkince salya akıtırken, kullandığı basit sözleri yalakalıkla alkışlayanlar arasında, bütün siyasi hayatlarını MHP'ye borçlu olanlarda var. Hepiniz belanızı, 5000'den fazla şehidimizin ahında bulacaksınız.'' dedi.

 

MHP'de siyaset yaparken katıldığı bir televizyon programında Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak'ın ''Şimdi size ilke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem ne dersiniz?'' sorusuna ''Sayın Doktor Devlet Bahçeli derim'' cevabını veren Meral Akşener, ele geçirmeyi başaramadığı MHP'ye ihanet ederek İyi Parti'yi kurmuştu. İyi Parti'yi kurduktan sonra elini öperek övgüler yağdırdığı MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye düşman kesilen Meral Akşener, peşinden sürüklediği sözde Milliyetçiler ile birlikte, MHP ve Ülkücülük ile hiçbir alakaları kalmadığı halde Ülkücülük sıfatını kullanmaya özen gösterdiler. 

 

Partisinin TBMM Grup Toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi tekrar hedef alan Meral Akşener'e ve onu alkışlayan siyasi hayatlarını MHP'ye borçlu olup da şimdi İyi Parti'de olan Milletvekillerine tepki gösteren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, İyi Parti'lilerin bu durumu üzerinden MHP ve Ülkücü Hareket'e ihanet edip kendilerini Eski Ülkücü sıfatını layık görenlerin tamamına atfen bir yazı kaleme aldı.

 

BAŞKAN SAMANLI'DAN ESKİ ÜLKÜCÜ SIFATINI KULLANANLARA SORULAR

 

ESKİDEN ÜLKÜCÜYDÜNÜZ ÖYLE Mİ? Ne değişti mesela? Dursun Önkuzu'nun patlatılan ciğerleri, kanlı kefenimi yalan geliyor artık? Yusuf İmamoğlu'nun cebinden çıkan 35 kuruş mu doyurmuyor gözünüzü, yoksa 3 gündür yemek yemediği anlaşılan otopsi raporumu köreltmiyor nefsinizi? Pehlivanoğlu'nun mektubunda söylediği "Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır" cümlesi mi artık inandırıcı gelmiyor yoksa? Belki de dar ağacına dimdik yürüyen Cengiz Baktemur ve Ali Bülent Orkan'dır sizleri böyle eskiten? Daha heybetliler mi var gittiğiniz yerlerde yoksa? Hangi aday, hangi vekil, hangi kurum cezbetti sizi; Kılıçkıran'dan, Özmen'den, Çakıroğlu'dan daha çok?

 

''O nereye biz oraya" diyecek kadar mı köreldi DAVA ADAMLIĞINIZ? Her canlı ölümlü, bu dava ise sonsuza dek varken; dönemsel dönmenin  modasına uymanın ne gereği vardı? ''Ben de Ülkücüyüm ama..'', "Eskiden ben de Ülkücüydüm" cümleleri kuranlar, ''Şu aday neredeyse benim oyum da oraya" diyerek, Kılıçkıran'dan bugüne davasına, partisine ve şehitlerine ihanet edenler, Allah şahit olsun! Milyonlarca Ülkücünün ahı sizinledir. Binlerce Ülkücü Şehidimizin eli de iki yakanızı bırakmayacaktır.

 

İhanet edenler, satanlar, kaçanlar, iftira atanlar, karalayanlar, küfredenler, beddua edenler, ÜLKÜCÜ harekete hakaret edenlerin bastonu olanlar, kaybetmemiz için bölücülerle dahi işbirliğine girenler; Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Yazın bir kenara...

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Malatya İl Başkanı, Mesut Samanlı, Eski Ülkücü, sıfatını kullananların, alayına birden, sorular yöneltip, hiçbir şey, eskisi gibi, olmayacağını söyledi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı