MHP'li Kaba: Hedefleri İhanet Senaryolarını Uygulamak
Haber Detayı
13 Ekim 2022 - Perşembe 10:59 Bu haber 2033 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Hedefleri İhanet Senaryolarını Uygulamak
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Amerikan laboratuvarlarında planlanan Türkiye’ye ihanet senaryolarını gerçekleştirmek için çalışanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Hedefleri İhanet Senaryolarını Uygulamak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, gerçek bilimin peşinde koşma pozları edasıyla ABD'ye giden Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Amerikan laboratuvarlarında planlanan Türkiye’ye ihanet senaryolarının gerçekleşmesine yönelik uygulama alanı bulacağını söyledi.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ

 

Bölgesinde güçlü, dünyada sözü geçen bir ülke olma hedefine kilitlenen Türkiye'nin bağımsız politikalar üreterek önemli hamleler yapmasından rahatsız olan ABD Başkanı Joe Biden, Cumhur İttifakını iktidardan indirmek için Türkiye'deki muhalifleri destekleme stratejisini izlemeye devam ediyor.  Bu strateji kapsamında hareket eden ABD'nin, ekonomik ve askeri olarak kuşatmaya çalıştığı Türkiye'ye adeta düşmanca tavır sergilediği ortamda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye ziyarette bulunması, iktidara gelmek için ABD'deki dostlarından destek almaya gittiği şeklinde yorumlandı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİNE TEPKİ

 

CHP tarafından 'teknolojik ve bilimsel gelişmelere yönelik görüş alışverişinde bulunmak' amacıyla yapıldığı açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu ziyaret, talihsizlik, densizlik, pervasızlıktır. Gazi Mustafa Kemal'in, 'Bir Türk dünyaya bedeldir' mirasına sarılın. Muhtaç olduğunuz kudreti uzaklarda değil, eğer varsa damarlarınızda arayın. Cumhuriyet'in ikinci yüzyıl vizyonunu en parlak beyinlerle tartışacaklarmış. Kılıçdaroğlu teknolojik ve bilimsel gelişmeler hakkında ne söyleyecek, neyi duymayı umut edecek, hangi parlak beyinlerle bir araya gelecektir? Sayın Kılıçdaroğlu, bırak bu işleri, geç bu masalları, ağzında bal olan arının kuyruğunda iğnesi olur. Buna da çok dikkat et. Herkes biliyor ki, ABD'ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin. Denenin, döne dolaşa geleceği yer ya bir kursak ya da bir değirmen taşıdır. Su yatağını, yel de tepesini mutlaka bulacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu, ağaca dayanma bükülür, suya güvenme dökülür, ABD'ye bel bağlama seni bir dolara ele verir. CHP Genel Başkanı'nın ABD'ye yüz sürmesi, el açması, aman dilenmesi tek kelimeyle acizliktir, yetersizliktir, milletine sırt dönmektir. Teslim olmuş başa devlet konmaz, konsa bile çok durmaz, duramaz." dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN  KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİNE TEPKİ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dış güdümlü şahsiyet Kılıçdaroğlu, Amerikan MIT Enstitüsünü ziyaret ederek, gerçek bilimin peşinde koşma pozları edasıyla Amerikan laboratuvarlarında planlanan, Türkiye’ye ihanet senaryolarının gerçekleşmesi adına aldığı talimatları uygulama alanı bulacağını düşünmektedir. Milletinden umudunu kesmiş, Washington merkezli, Pensilvanyadan talimatlı, Kandilden icazetli Kılıçdaroğlu’na hatırlatıyoruz. Kılavuzu karga olanın burnu çöpten kurtulmaz! Ey Kılıçdaroğlu! Diken olup ayağa batma! Gül ol da yakaya takıl!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, dışarıda planlanan, ihanet senaryoları, gerçekleştirmek için, çalışanlara, tepki gösterdi, Türkiye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı