MHP Adana İl Başkanlığından Akşener Hakkında Açıklama
Haber Detayı
12 Ekim 2022 - Çarşamba 20:16 Bu haber 4393 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Akşener Hakkında Açıklama
MHP Adana İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Meral Akşener'in MHP'de kripto olarak kalması halinde olabilecek sonuçlar değerlendirildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Akşener Hakkında Açıklama

Partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, şer gibi görünen şeylerde nice hayırların saklı olduğu hatırlatılarak, Meral Akşener'in MHP'de kripto olarak kalması halinde çirkin yüzünün deşifre olamayacağına dikkat çekildi.

 

MERAL AKŞENER, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

 

Partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler ya, her başarısız iktidarın arkasında ise bir Devlet Bahçeli vardır.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN MERAL AKŞENER'E SERT TEPKİ

 

Meral Akşener'in MHP'de siyaset yaparken katıldığı bir televizyon programında Ülkücü Sanatçı Ahmet Şafak'ın ''Şimdi size ilke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem ne dersiniz?'' sorusuna verdiği ''Sayın Doktor Devlet Bahçeli derim'' cevabını hatırlatan MHP Adana İl Başkanlığı, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ''Her satışın, her ihanetin arkasından çıkan Heval Meral senin kaç yüzün var, biz sayamadık.'' sözleriyle tepki gösterdi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI: AKŞENER MHP'DE KALSAYDI ÇİRKİN YÜZÜ DEŞİFRE OLMAYACAKTI

 

MHP mitingleri sonrasında İyi Parti'de yaşanan tedirginliğe yönelik değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin'in ''Son anketler, Meral Akşener'in bütün dengesini bozmuş. Yüzde 20'lerden dem vuranlar, yüzde 10'lar seviyesine indiklerini görmenin paniğine kapıldılar. Ve seçime 8 ay var. MHP yükseliyor, maskesi düşen İP eriyor. Bakalım Meral Hanımın arkasında kim varmış?'' sosyal medya paylaşımı üzerine konuya ilişkin açıklama yapan MHP Adana İl Başkanlığı, ''Bu kadar açık ihanete rağmen anketçilerin İp'i yüzde 10'un üstünde gösterme çabası, dağıtılan paracıkların devam ettiğini gösteriyor. Kahpeliği, kalleşliği, hainliği şeref madalyası yapanlara Rabbimiz fırsat vermeyecek inşallah. Şer gibi görünen şeylerde nice hayırlar saklıdır. Heval kripto olarak içimizde kalsaydı, çirkin yüzleri deşifre olamayacaktı.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkanlığı, yapılan açıklama, o siyasetçi, MHP, kripto olarak, kalması halinde, olabilecek sonuçlar, değerlendirildi
Yorumlar
Haber Yazılımı