MHP'li Kaba'dan Küfürbaz Lütfü'yü Kurtarma Zirvesine Tepki
Haber Detayı
19 Kasım 2021 - Cuma 12:40 Bu haber 2477 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Küfürbaz Lütfü'yü Kurtarma Zirvesine Tepki
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ı kurtarma toplantısı yapan muhalif liderler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Küfürbaz Lütfü'yü Kurtarma Zirvesine Tepki

Şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için harekete geçecek olan Ak Parti ve MHP'ye karşı, izleyecekleri stratejiyi belirlemek ve güç birliği oluşturmak için bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Lütfü Türkkan'ın geleceğini kurtarmak için Liderler Zirvesi düzenleyen Kılıçdaroğlu ve Akşener'in meşreblerine uygun davrandıklarını belirterek, iki muhalif liderin küfürbaz Milletvekilini kurtarmaya çalışmasına şaşırmadıklarını söyledi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN AKŞENER'İN PSİKOLOJİSİNİ DEĞERLENDİREN AÇIKLAMA

 

PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e bacısına yönelik küfreden Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı, sadece Grup Başkanvekilliği görevinden alarak partisinde tutmaya devam eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, küfürbaz Milletvekiline özenerek partisini eleştiren vatandaşlara ağza alınmayacak sözler sarfetmişti. Lütfü Türkkan'ı korumaya ve aklamaya çalışan Meral Akşener'in psokolojik durumunu değerlendiren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Solgun ruhunda tıkınma çağını yaşayan İP müdiresi, sulandırma hamleleri ile üfürme kavramların içini doldurma çabasına girmiş, koskoca bir millete karşı posta koyma hamlelerine girişmiştir. Kürsü ikliminde, sesi detone olmuş bir şekilde sağa sola hayasızlık içeriği barındıran küfürler savurmaya başlamıştır. Her konuşması bir saçmalık ayinine dönüşmeye evrilmektedir.'' demişti.

 

LÜTFÜ TÜRKKAN'I KORUMAYA ALAN MUHALİFLERİN ORTAK STRATEJİSİ

 

Şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ın bacım dediği partisinin kadın Genel Başkanı Meral Akşener tarafından korumaya alınmasına ve olaya sessiz kalarak örtülü destek veren ittifak ortaklarına tepkisini, ''İçlerini dolduran nefret balçığında boğulan, zihin direksiyonlarını emperyal pilotlara devretmiş sığ karakterlerin bir araya geldiği zillet orkestrasından ahlaki vasat tutturmasını beklemek elbette hayal olacaktır. Son günlerde CHP-İP-HDPKK zillet taifesinin milletimize karşı gösterdikleri hadsiz, hudutsuz, cehalet ve insani hassasiyetlerden nasipsiz kör nefret tutkuları, vicdani katılaşma halleri ile bu durumun açık delilidir.'' sözleriyle gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılmasını önlemek için istişare toplantısı yapması üzerine, muhaliflerin tutumu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN KÜFÜRBAZ MİLLETVEKİLİNİ KURTARMA TOPLANTISINA TEPKİ

 

Şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için harekete geçecek olan Ak Parti ve MHP'ye karşı, izleyecekleri stratejiyi belirlemek ve güç birliği oluşturmak için bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Serdümenci Kemal ve eşi bulunmaz bir ikon gibi kutsadığı İP Müdiresi; kansız Lütfü'nün geleceğini kurtarmak için bir toplantı düzenlemişler. Muhataplarının meşrebine uygun olarak çarkıfelek yeteneğine memur bu zatların kılık kıyafetlerini sürekli değiştirmeleri gayet normaldir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Şehit bacısına, küfreden Milletvekili, Liderler Zirvesi, Küfürbazı kurtarma toplantısı, aklama, şaşırmadık, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı