MHP'li Ruhi Ersoy'dan Babacan ve Akyol'a Zor Sorular
Haber Detayı
25 Ocak 2021 - Pazartesi 12:11 Bu haber 4699 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Babacan ve Akyol'a Zor Sorular
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Ali Babacan ve Taha Akyol'a dolma kalemin mürekkebini kimin doldurduğunu sordu.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Babacan ve Akyol'a Zor Sorular

Küreselci dilin Türkiye’deki etnikçi yüzü Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Karar Gazetes yazarı Taha Akyol'a hediye ettiği dolma kalemin mürekkebinin kimler tarafından doldurulduğunu sorgulayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, FETÖ'cülere ses çıkarmayan Taha Akyol'un Ali Babacan üzerinden MHP, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı'na karşı hazımsızlık gösterdiğini söyledi.

 

BABACAN'IN TAHA AKYOL'A HEDİYE ETTİĞİ KALEMİN MÜREKKEBİNİ KİM DOLDURUYOR?

 

''Benim sopalı milislerim yok kalemim var'' diyen Taha Akyol’a; Sayın Babacan’ın dolma kalem hediye etmesi akıllarda "bu kalem Biden sonrası için planlanan Türkiye’nin şekillenmesinde “Karar”lılık gösteren bir duruşun metaforu mudur?" sorusunu akıllara getirmiştir. Görünürde ayrı bir yapı gibi durup Millî Politika ve Cumhur ittifakı karşıtlığında ilke tanımadan “Karar”lı duranlar da, bahsi geçen dolma kalemin mürekkebinin kimler tarafından doldurulduğunun delilidir ve gözden kaçmamaktadır!

 

KÜRESELCİ DİLİN TÜRKİYE'DEKİ ETNİKÇİ YÜZÜ ALİ BABACAN

 

Vakt-i zamanında Türkiye’yi ziyaret ettiğinde siyasi partilerle görüşmek isteyen ABD’nin yeni başkanına Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi “Türkiye’nin meselelerinin sizinle görüşülecek bir durumu yoktur.” cevabını vermişti. Buradan hareketle sormak isteriz: Küreselci dilin Türkiye’deki etnikçi yüzü Sayın Babacan üzerinden MHP ve Devlet Bahçeli hazımsızlığı mı vardır? Sayın Akyol bu hazımsızlığın çıkış noktasının farkında mıdır yoksa Türkiye'nin millî duruşuna aykırı faaliyetlere alet mi olmaktadır?

 

FETÖ'CÜLERE SES ÇIKARMAYANLAR KONU MHP OLUNCA SALDIRIYA GEÇİYOR

 

Bir gazetecinin kalemine elbette saygı duyarız ama CIA ajanlarından, yargıda, emniyette yer almış FETÖ’cülerden, devlet ve millet düşmanlarından, MHP’ye saldırdığı köşesinde hiç bahsetmeyen Taha Akyol’un hangi sözüne itibar edilecek, söyledikleri nasıl makul sayabilecektir? Basın özgürlüğünden bahseden zât neden bir kez olsun gazeteci cinayetlerine değinmez? Taha Akyol niçin ihanet aktörlerini köşesine taşımaz da, 15 Temmuz FETÖ kalkışması hakkında birkaç satır kelam etmez de, mesele Liderimiz olunca FETÖ’cülere lâl olmuş dili bir anda çözülür?

 

TAHA AKYOL NASIL OLURDA HEDEF GÖSTERME ANLAMINI ÇIKARTTI?

 

Sayın Devlet Bahçeli; partisinin Genel Başkanı, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin lideri olmasının ötesinde, toplumun her kesiminde takdir toplamış müstesna bir isimdir. Kritik zamanlarda ortaya koyduğu devlet adamlığı vatanını seven herkesin takdirini kazanmıştır. Hal böyleyken; tarihin bir diliminde birlikte dergi çıkarttıkları Sayın Genel Başkanımızı oğlunun nikah şahitliği için davet edecek kadar muteber gören Taha Akyol; Sayın Genel Başkanımızın “Bizi Taha Akyol’a sorun” ifadesinden nasıl olur da hedef gösterme anlamı çıkartmıştır?

 

MHP VE ONUN LİDERİNE BÜHTANDA BULUNANLARI NOT ETTİK

 

Durduk yere MHP Liderine, onu tanıyan/bilen birisinin de aralarında bulunduğu bir grubun saldırması, asla ‘anlık’ olarak açıklanamayacak bir hadisedir. Milliyetçi-Ülkücüler; Liderinin yanında her türlü mâkul tenkidi kabul ederken, saldırılara siper olmaya devam edecektir. Bahse konu odaklar tarafından başlatılan ve "ılımlı İslam" projesi gibi “ılımlı milliyetçilik” iklimi tesisi şeklinde yorumlanabilecek Milliyetçilik tartışmaları ekseninde meşruiyetini millî vicdandan alan MHP ve O'nun liderine bühtanda bulunanları millî feraset not edecektir. Bu itibarla; Taha Bey’’in biran önce öz eleştiri yapıp yer yer hatırladığı MHP geçmişi hatırına, bugünkü tutum ve davranışlarını ve samimiyetini gözden geçirmesini dileriz.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, dolma kalemin mürekkebi, kim doldurdu, küresel ağız, MHP hazımsızlığı, yazar Taha Akyol, Ali Babacan
Yorumlar
Haber Yazılımı