Coşkun Başbuğ: Milli Düşünenler Daha Aktif Olmalı
Haber Detayı
25 Ocak 2021 - Pazartesi 10:01 Bu haber 10328 kez okundu
 
Coşkun Başbuğ: Milli Düşünenler Daha Aktif Olmalı
Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, Milli düşünenlerin en önemli eksikliklerinden birisini açıkladı.
GÜNDEM Haberi
Coşkun Başbuğ: Milli Düşünenler Daha Aktif Olmalı

Küresel güçlerin kontrol ettiği işbirlikçilerin ve Türkiye'nin gelişmesini istemeyen muhaliflerin sosyal medyayı aktif kullanarak gündemi yönlendirmelerine dikkat çeken Terör, Güvenlik ve Psikolojik Harp Uzmanı Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, Yerli ve Milli düşünenlerin sosyal medyayı aktif kullanmamasının bir eksiklik olduğunu söyledi.

 

MİLLİ DÜŞÜNENLERİN SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANMAMASI BİR EKSİKLİKTİR

 

Yerli ve Milli düşünenlerin Türkiye ve Türk Milleti lehine olan haber ve etkinlikleri sosyal medyada daha fazla paylaşması gerektiğini belirten Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yerli ve milli kanadın en önemli eksikliklerinden biri sosyal medyayı etkin kullanmamalarıdır. FETÖ denilen alçaklar topluluğu, içimizdeki kriptolar, onların güttükleri bu konuda inanılmaz aktifler. Bir iletiyi anında yayabiliyorlar. Bizlerde paylaşım konusunda daha atak  davranmalıyız.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli İstihbarat Albay, Coşkun Başbuğ, terör ve güvenlik uzmanı, yerli ve milli hesaplar, sosyal medya, daha aktif olmalı, paylaşım
Yorumlar
Haber Yazılımı