MHP'li Çetinkaya'dan MHP Düşmanlarına Kötü Haber
Haber Detayı
24 Ocak 2021 - Pazar 19:01 Bu haber 3018 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan MHP Düşmanlarına Kötü Haber
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sürekli olarak MHP düşmanlığı yapmanın insanı şaşırtıp akli dengesini bozacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan MHP Düşmanlarına Kötü Haber

MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapmak için Parodi haberleri bile gerçek sanıp TV'de anlatarak komik duruma düşen Sözcü Gazetesi Yazarı ve Halk TV sunucusu Özlem Gürses'i Ti'ye alan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, beyni aktifleştirmek için rutinden uzaklaşılıp değişiklik yapılması gerektiğini belirterek, sürekli olarak MHP düşmanlığı yapmanın insanı şaşrtıp akli dengesini bozacağını söyledi.

 

ÖZLEM GÜRSES NASIL KOMİK DURUMA DÜŞTÜ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aşı yapan Gülnaz Şırınga'nın Bahçeli’nin canını acıttığı gerekçesiyle darp edildiğini canlı yayında açıklayan Sözcü Gazetesi Yazarı ve Halk TV sunucusu Özlem Gürses, Gazete Pencere’den alıntı yaptığı haberin parodi haber olduğunu öğrenince şoka girdi. Parodi haberi gerçek sanarak canlı yayında anlatması sosyal medyada alay konusu oldu. Üstelik, olayın Numune Hastanesi'nde yaşandığını söyledi ama hastane orası değil. Sağlık Bakanlığı ise Gülnaz Şırınga isimli bir hemşirenin olmadığını açıkladı. Çin'e doğru yola çıkan TCDD'nin ilk ihracat treninin Halkalı'dan geri döndüğünü iddia ederek yalanı ortaya çıkan Özlem Gürses'in ikinci kez komik duruma düşmesi; MHP, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı düşmanlığı yapmak isterken nasıl komik duruma düşüp rezil olduğunu gözler önüne serdi.

 

MHP'Lİ FATİH ÇETİNKAYA'DAN ÖZLEM GÜRSES'E MÜTHİŞ TEŞHİS

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aşı yapan Gülnaz Şırınga'nın darp edildiği yönündeki parodi haberi gerçek sanarak canlı yayında anlatan Sözcü Gazetesi Yazarı ve Halk TV sunucusu Özlem Gürses'in düştüğü durumu Ti'ye alarak, MHP düşmanlığı yapanlara öğüt veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sonuç ve ders; Uzmanlar, zihni parazitlerden kurtarmak ve beyni aktifleştirmek için rutinden uzaklaşılmasını ve ara sıra bazı değişikliklerin beyin aktivitesinde ciddi artış sağladığını söylüyorlar. Onun için sürekli MHP’ye düşmanlık, insanı şaşırtır, akıl sağlığını yıpratır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, MHP düşmanlığı, insanı delirtir, akıl sağlığını bozar, değişiklik iyi gelir, uzmanlar söylüyor, MHP, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı