MHP'li Özyürek'ten İhtiyaç Sahibi Aile ve Öğrencilere Yardım
Haber Detayı
15 Ekim 2022 - Cumartesi 20:06 Bu haber 2417 kez okundu
 
MHP'li Özyürek'ten İhtiyaç Sahibi Aile ve Öğrencilere Yardım
MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardım yaparak, öğrencilere kışlık giyecek hediye etti.
MHP Haberi
MHP'li Özyürek'ten İhtiyaç Sahibi Aile ve Öğrencilere Yardım

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım geleneğini devam ettiren MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, muhtarlar aracılığıyla tespit ettiği ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardım yaparken, bin öğrenciye de kışlık bot ve mont hediye etti.  

 

MHP'Lİ AHMET ÖZYÜREK'DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE VE ÖĞRENCİLERE YARDIM

 

Muhtarlar aracılığıyla önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi vatandaşlarla muhtarlık binalarında buluşan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, kendi bütçesinden karşılayarak hazırladığı kışlık bot ve montları öğrencilere hediye ederken, bin aileye de nakdi yardım da bulundu. MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve Sivas Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara hediyelerini bizzat sunan Ahmet Özyürek, vatandaşların hayır dualarını aldı.

 

Her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptığı yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, ''Biz her sene 6-12 yaş grubundaki okula giden çocuklarımıza bot ve mont yardımı yapmak ve yaklaşan kış mevsimi öncesinde ihtiyacı olan ailelere ekonomik destek sağlamak için muhtarlarımızla irtibat kuruyoruz. Bu yıl da bin öğrencimiz için kışlık bot ve montun yanında bin ailemize de nakdi yardımda bulunmaya çalıştık. Kampanya yapmadan kendi bütçemizle karşıladığımız yardımların vatandaşlarımıza ulaşmasında emeği geçen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'AF' görseli olabilir

Resim

 

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Özyürek'ten, İhtiyaç, Sahibi, Aile, ve, Öğrencilere, Yardım, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı