MHP'li Bülbül: Millete Hakareti Spor Haline Getirdiler
Haber Detayı
14 Ekim 2022 - Cuma 20:01 Bu haber 1932 kez okundu
 
MHP'li Bülbül: Millete Hakareti Spor Haline Getirdiler
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, vergi kaçakçılığını Türk milletinin Milli Sporu olarak lanse eden Genel Başkana tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül: Millete Hakareti Spor Haline Getirdiler

İcazet almaya gittiği şeklinde eleştirilere maruz kaldığı ABD ziyaretinde öğrencilerle yaptığı sohbet ederken vergi kaçakçılığını Milli bir Spor olarak gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, vergi kaçakçılığını Türk milletinin en bilinen özelliği olarak sunan Kılıçdaroğlu'nun Türk milletine hakaret ve iftira etmeyi spor haline getirdiğini söyledi.

 

TARTIŞMALARA NEDEN OLAN KILIÇDAROĞLU'NUN ABD GEZİSİNDEN YENİ GELİŞMELER

 

ABD'ye yaptığı ziyaret kapsamında John Hopkins Üniversitesi'nde öğrencilerle sohbet toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parlamenter Sisteme dönüş dışında hiçbir konuda anlaşamayan ve olası iktidarlarında Türkiye'yi nasıl yönetecekleri belli olmayan 6'lı Masa etrafında toplanan Genel Başkanların birliktelik oluşturmasını demokrasinin gelişmesine örnek olarak sundu. Sohbette demokrasinin neden gelişmediği konusunda değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

 

İktidara geldiklerinde 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimi nedeniyle hapis yatan KHK'lıları serbest bırakacağını kendisi söylememiş gibi davranan ve Sol Zihniyetin esasen darbeci olduğunu unutturmak istercesine, Türkiye'de yapılan darbelerin demokrasinin gelişmesine engel olduğundan dem vuran Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada sigara kaçakçılığı yapan birisini ''Hiç korkma kaçaksa kaçak sigara satmaya devam et. Ben senin arkandayım'' diyerek savunduğunu unutarak, ''Vergi kaçakçılığının ulusal spor olarak algılandığı bir ülkede demokrasi gelişemiyor maalesef.'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜLBÜL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ   

 

Vergi kaçakçılığını Türk Milletinin Milli bir Sporu olarak lanse eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''ABD’ye icazet turuna çıkan Kılıçdaroğlu, 'Ülkemizde vergi kaçakçılığı ulusal spor olarak algılanıyor.' demiş. Yani vergi kaçakçılığı Türk milletinin en bilinen özelliği öyle mi? Anlaşılıyor ki, Kılıçdaroğlu Türk milletine hakaret ve iftira etmeyi spor haline getirmiş. Yazıklar olsun!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Muhammed Levent Bülbül, vergi kaçakçılığını, Türk milletinin, Milli Sporu, olarak lanse eden, Genel Başkana, tepki gösterdi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı