Bahçeli'den Maden Ocağı Patlaması Hakkında Açıklama
Haber Detayı
15 Ekim 2022 - Cumartesi 13:16 Bu haber 1817 kez okundu
 
Bahçeli'den Maden Ocağı Patlaması Hakkında Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlama konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Maden Ocağı Patlaması Hakkında Açıklama

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlama konusunda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletini derin bir acıya maruz bırakan patlama sonucu hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

 

MADEN OCAĞINDA MEYDANA GELEN PATLAMA KONUSUNDA MHP'DEN YAPILAN İLK AÇIKLAMA

 

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlama konusunda MHP'den ilk yapılan açıklamada, ''Bartın ili Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlaması ile ilgili olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Sadir Durmaz patlamanın yaşandığı bölgeye geçmektedir.'' denilmişti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TAZİYE AÇIKLAMASI

 

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlamadan sonra bölgeye bir heyet gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bartın’ın Amasra ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı bir maden ocağında meydana gelen feci patlama Türk milletini derin bir acıya maruz bırakmıştır. Yüreklere ateş düşüren bu felaket kırk işçimizi hayattan koparmıştır. İzah ve ifadesinde kelimelerin yetersiz kaldığı söz konusu maden faciası hepimizi ve herkesi hüzne boğmuştur. Elbette dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kenetlenmiş ortak bir iradenin eşliğinde bu zor ve çetin günlerin yaraları Allah’ın izniyle sarılacaktır. Maden ocağında emek ve alın teriyle ekmeğini kazanmanın mücadelesini verirken hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, hastanelere nakledilip tedavileri devam eden işçi kardeşlerimize de şifalar diliyorum. Rabbim’den niyazım, ebediyete irtihal eden işçilerimizi cennetiyle ve cemaliyle buluşturmasıdır. Bu duygularla kederli ailelere ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı temennilerimi bahusus iletiyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Amasra ilçesi, Bartın, maden ocağı, meydana gelen, patlama, konusunda açıklama, MHP, Sadir Durmaz, taziye
Yorumlar
Haber Yazılımı