MHP'li Öztürk'ten Sessiz Kalan Muhaliflere Tepki
Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 11:39 Bu haber 2021 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten Sessiz Kalan Muhaliflere Tepki
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, fotoğrafların her şeyi ifşa etmesine rağmen sessiz kalan muhalif liderlere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten Sessiz Kalan Muhaliflere Tepki

Etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK'nın kamplarında teröristlerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, muhalefet liderlerinin sessiz kaldığı fotoğraflara ilişkin yaptığı açıklamada, teröristlerle sözlenenlerin TBMM çatısı altında yerinin olamayacağını ve Gazi Meclis'in ruhuna ihanet edenlerin hukuk önünde mutlaka bedel ödemesi gerektiğini söyledi.

 

FOTOĞRAFLAR TERÖR SEMPATİZANLARINI İFŞA ETTİ

 

Temelinde vatan ve millet sevgisi olan ve Türk milletinin iradesinin temsil noktası olan TBMM'nin, ülkeyi işgalden kurtararak Cumhuriyet'i ilan etmiş gazi bir Meclis olduğunu hatırlatan MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in fotoğraflarının çıkmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Son günlerde ortaya dökülen fotoğraflar terörle ile ilişkisi su yüzüne çıkmış terör sempatizanlarını bir kere daha ifşa etmiştir. Bu fotoğraflar gözlerini teröre kapatmış muhterisler için malumun ilamı olmuştur. Bilinmelidir ki; terörle söz kesmiş olanların, teröristlerle sözlenenlerin Yüce Meclis çatısı altında yeri yoktur, olamayacaktır. Gazi Meclis'in ruhuna ihanet edenler bunun bedelini hukuk önünde mutlaka ödeyeceklerdir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, fotoğraflar, her şeyi, ifşa etmesine, rağmen, sessiz kalan, muhalif liderler, deşifre, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı