MHP'li Avcı: Hepimize Düşen Sorumluluklar Var
Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 19:23 Bu haber 4384 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Hepimize Düşen Sorumluluklar Var
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, verilen mücadelede vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Hepimize Düşen Sorumluluklar Var

Teşkilat Başkanları ve İl Yöneticileri ile birlikte 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini izledikten sonra değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, PKK’lı teröristler tarafından Şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ve onu kurtarmaya çalışırken Şehit olan Komutanın hikayesini anlatan filmi herkese izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

 

KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN FİLMİNİ İZLEDİLER

 

2017’de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve O’nu korumaya çalışırken 41 kurşunla katledilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayat hikayesini konu alan “Kesişme; İyi ki varsın Eren” filmini, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, İl Divan Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP İlçe Başkanları, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, il yöneticileri ve KAÇEP yöneticileriyle birlikte bir AVM’deki sinemada izleyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm izleyicilere duygu yoğunluğu yaşatan filmi herkese izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

 

AVCI: MUTLAKA İZLEMEK LAZIM

 

“Kesişme; İyi ki varsın Eren” filmini izledikten sonra sinema çıkışında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Çok duygulandıran, düşündüren ve hüzünlendiren bir film. Türkiye’yi bölmeye yemin etmiş vahşi terör örgütüne karşı Türk Ordusu’nun verdiği mücadele, yaşadığı bölgede bu mücadeleye destek olmaya çalışırken katledilen masum, fakir bir çocuk, O’nu kurtarmaya çalışırken 41 kurşunla şehit olan bir asker… Çok etkileyici. Mutlaka izlemek lazım. Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyoruz.'' dedi.

 

ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN

 

Teröre karşı amansız bir mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne her vatandaşın güvenmesini ve destek olmasını isteyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle ‘Teröristler sadece insanımızın değil, esasen tüm insanlığın ortak kan davalısı, ortak can düşmanıdır’. Devletimiz, tüm güvenlik güçlerimizi kullanarak içeride ve dışarıda teröristlere nefes aldırmıyor, terörle topyekûn mücadele ediyor. Allah onlardan razı olsun. Bu mücadelede Devletimize sonuna kadar güvenmeliyiz, sorumluluğumuza düşen alanlarda destek olmalıyız.'' dedi.

 

Bir 3 kişi görseli olabilir

 

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'TRT DIJİTAL SANATLAR MUSTAFA USLU SUNAR İSMAİL RAHMAN ALAYCA ÖZTÜRK EMİR HACIOGLU BESEL GIDİŞOĞLU ÇIÇEK MUTLUNUR ATAY AHMET EREN VE ABDÜLKADİR LAFÇI YILDIZ TAŞDELEN OMÜR Kesişme Eren iyi ki varsın' görseli olabilir

 

Bir 13 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, verilen mücadelede, vatandaşlara, önemli sorumluluk, Kesişme, iyi ki varsın Eren, Eren Bülbül, sinema filmi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı