MHP'li Başkan Çay'dan Gizemli Mağara Açıklaması
Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 10:19 Bu haber 1944 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Gizemli Mağara Açıklaması
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı'da keşfedilen gizemli mağara hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Gizemli Mağara Açıklaması

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi sınırları içerisinde keşfedilen esrarengiz mağara hakkında açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Mersin’in Aydıncık ilçesindeki Gilindire Mağarasına birebir benzeyen mağaranın turizme kazandırılması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

 

POZANTI'DA KEŞFEDİLEN MAĞARA SAĞLIK TURİZMİNE KAZANDIRILACAK

 

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi sınırları içerisinde esrarengiz bir mağara keşfedildi. Mersin’in Aydıncık ilçesindeki Gilindire Mağarasına birebir benzeyen Fındıklı Mahallesindeki mağarayı turizme kazandırmak için Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kolları sıvadı. Sırf bu gelişmeyle ilgili Ankara’ya giden Başkan Çay, Maden Teknik Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Aydındağ Beyefendiyi ziyaret ederek tespit edilen mağaranın sağlık turizmine kazandırılması için inceleme ve çalışma yapılmasını talep etti.

 

BAŞKAN ÇAY'DAN GİZEMLİ MAĞARA AÇIKLAMASI

 

Pozantı'nın Fındıklı Mahallesi'nde yeni keşfedilen gizemli mağara ile ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Pozantı’da Fındıklı Mahallemizin sınırları içerisinde tespit etmiş olduğumuz mağarayı sağlık turizmine kazandırmak için kolları sıvadık ve ilgili fotoğraflardan oluşan dosyayı MTA’ya teslim ederek gerekli inceleme ve çalışma yapılması yönünde mutabık kaldık. Biz bu memleketin sevdalısı olarak bütün değerlerini ortaya çıkartmaya yeminliyiz, Allah’ın izni ile. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Pozantı, keşfedilen, gizemli mağara, hakkında açıklama, MTA, Sağlık Turizmi, Adana haber, yeni keşifler, MHP Pozantı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı