MHP'li Öztürk: Söz ve Eyleminizin Artık Bir Hükmü Yoktur
Haber Detayı
14 Ocak 2024 - Pazar 11:02 Bu haber 1434 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Söz ve Eyleminizin Artık Bir Hükmü Yoktur
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, o genel başkanın bundan sonra söyleyeceği söz ve eylemin bir hükmünün olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Söz ve Eyleminizin Artık Bir Hükmü Yoktur

12 Türk Askerinin Şehit olduğu terör saldırılarını kınayan Meclis bildirisine imza atmamalarını aklamaya, 9 Türk Askerinin Şehit olduğu terör saldırısında Devletin zaafiyetinin olup olmadığına yönelik sorularıyla algı oluşturmaya çalışan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı partiler ile siyasi birliktelik yapan partinin genel başkanı olan Özgür Özel'in, bundan sonra bu konuda söyleyeceği sözün ve eylemin bir hükmünün olmadığını söyledi.

 

MHP'Lİ HALİL ÖZTÜRK'TEN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

Sayın Özel niyetinizi biliyoruz zaten açık açık da söylüyorsunuz. Merak etmeyin resmi ortağınıza PKK’nın partisi de demeyeceğiz doğrudan PKK’yla birliktesiniz, Pkk ile hemhâl oluyorsunuz, yol arkadaşlığından da öteye geçen bir kader birlikteliğiniz var. 

 

Siz ki şehit cenazesinden çıkıp PKK ile görüşmeye gidenlersiniz. PKK’nın ayağına kırmızı halılar serenlersiniz. Bundan sonra söyleyeceğiniz sözün de yapacağınız eylemin de hükmü yoktur. Zira sözüne de davranışına da itibar edilecek tıynette değilsiniz!

 

Biz o gün dört parti olarak sizin imzalamaya korktuğunuz bildiri ile PKK terörüne karşı açıkça tavrımızı koyduk. Mücadele azmimizi ve kararlılığımızı yineledik. “Teröristan” kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. Son teröristi imha edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz!

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Halil Öztürk, söz ve eylem, hükmü yoktur, Şehit, saldırı
Yorumlar
Haber Yazılımı