Bahçeli'den MHP Milletvekilleri ile İstişare Toplantısı
Haber Detayı
24 Aralık 2021 - Cuma 20:43 Bu haber 3082 kez okundu
 
Bahçeli'den MHP Milletvekilleri ile İstişare Toplantısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Milletvekilleri ile yemekli toplantıda bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den MHP Milletvekilleri ile İstişare Toplantısı

Partisinin Milletvekilleri ile geleneksel yıl sonu toplantısını gerçekleştirmek için Ankara'da bir restoranda düzenlenen yemekli proğrama katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2021 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2022 yılına yönelik yapılacak çalışmalar konusunda Milletvekilleri ile istişarelerde bulundu.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN MHP MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Türkiye genelinde ziyaretler yapan MHP Milletvekilleri, bütçe görüşmelerinin başlamasıyla TBMM'de yoğun bir çalışma dönemine girmişti. TBMM'nin 2021 yılı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte tatile giren Milletvekilleri ile geleneksel yıl sonu yemekli toplantısını gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2021 yılında gösterdikleri performanstan dolayı MHP Milletvekillerine teşekkür etti.

 

2022 YILINDA MHP MİLLETVEKİLLERİNİ YOĞUN BİR ÇALIŞMA ORTAMI BEKLİYOR

 

2021 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2022 yılına yönelik yapılacak çalışmalar konusunda Milletvekilleri ile istişarelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2022 yılında da yoğun bir tempoyla çalışacaklarını belirterek, yeni anayasa çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi uyum yasaları ve TBMM'de çıkarılmayı bekleyen yasalar konusunda Milletvekilleri ile istişarelerde bulundu.

 

RESTORANDA BULUNAN VATANDAŞLARDAN DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

2022 yılında atılacak adımlar ve izlenecek stratejiler hakkında yapılan yemekli toplantıdan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Türk Bayrağı tablosu ile üzerinde ayet yazılı hat tablosu hediye edildi. Ankara'da düzenlenen yemekli toplantıdan sonra restoranda bulunan vatandaşların MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sevgi gösterisinde bulunup izlediği Milli politikalardan dolayı teşekkür ettiği ve fotoğraf çektirdiği görüldü.
 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, partisinin, MHP Milletvekilleri, yemekli toplantı, görüşmelerde bulundu, MHP, istişare toplantısı, 2021 yılı, 2022 yılı
Yorumlar
Haber Yazılımı