MHP'li Özdemir: MHP Solak Medyayı Ürküttü
Haber Detayı
10 Kasım 2021 - Çarşamba 14:59 Bu haber 1753 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: MHP Solak Medyayı Ürküttü
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, muhaliflerin maskesinin düşmesinden kurbağa misali ürken solak medyadan vak vak sesleri gelmeye başladığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: MHP Solak Medyayı Ürküttü

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023:İl İl Anadolu proğramı kapsamında vatandaşlarla buluştuğu çalışmaları görmezden gelen solak medyanın temsilcilerinden Barış Yarkadaş'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir,  muhalif cenahın maskelerini birer birer düşüren MHP'nin çalışmalarından rahatsız olanların çıldırmaya başladığını belirterek, muhaliflerin maskesinin düşmesinden kurbağa misali ürken solak medyadan vak vak sesleri gelmeye başladığını söyledi. 

 

BARIŞ YARKADAŞ, MHP'NİN ÇALIŞMALARINI KASDEN GÖRMEZDEN GELDİ

 

“CHP’li gazeteci” Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon kanalında Adım Adım 2023:İl İl Anadolu programları kapsamında yaptığımız çalışmaları gören gözleri, işiten kulakları olmasına rağmen görmediğini iddia etmiş! Ne var ki gerçekte halt etmiş, bühtana yeltenmiştir. Zillet cenahı, zihniyeti ve medyasının tipik örneğini yansıtan, aynı zamanda utanma ve arlanma duygusundan uzak; yalan, iftira ve çarpıtma anlayışının tezahürü olan bu durum, habis maksatlı pespaye tutumdan başka birşey değildir.

 

MHP MASKELERİNİ DÜŞÜRDÜKÇE ÇILDIRMAYA BAŞLADILAR

 

MHP’nin hakikatleri milletimizle paylaşarak, her zaman ve her yerde milletimizin yanında olması ve zillet gerçeğini ifade ederek, maskelerini düşürüp yalanlarını yerle yeksan etmesi; anlaşılıyor ki zillet cenahını çıldırtmaya başlamış, ses Barış Yarkadaş’tan çıkmıştır. Partimiz öncelikli olarak 9 bölgede geniş kapsam ve katılımlı istişare toplantıları gerçekleştirmiştir. Bunun ardından Ankara’da Türk Gençlik Kurultayı ile Analar ve Bacılar Kurultayları tertip edilmiş, gençlerimiz ve kadınlarımızla büyük bir coşkuyla bir araya gelinmiştir.

 

MHP, GİTTİĞİ HER YERDE TÜRK MİLLETİ TARAFINDAN TEVECCÜHLE KARŞILANMAKTADIR

 

Teşkilat İşleri Başkanlığımızca Adım Adım 2023: İl İl Anadolu programları kapsamındaki çalışmalarımızsa sürmektedir. Bu hafta ile birlikte MHP toplamda 40 il programını tamamlamış olacaktır. Mecliste bütçe görüşmeleri bitinceye kadar tüm illerimiz inşallah ziyaret edilecektir. Bu programlarımızın hemen ardından, ilçe programlarımız başlayacaktır. MHP hem sahada hem de milletimizin kalbindedir, çalışmalarını her alanda üstün bir şuur ve Türkiye sevdasıyla sürdürmektedir. Gittiğimiz her yerde milletimizin sevgi ve teveccühü ile karşılanmaktadır.

 

MHP'DEN ÜRKEN KURBAĞALARDAN VAK VAK SESİ GELMEYE BAŞLADI

 

Barış Yarkadaş ise Kadıköy’de kafe köşelerinde MHP’yi beklediğini iddia etmekte ama kimseyi göremediğini öne sürmektedir! Yalanlarının bırakın yatsıyı kerahate kadar dahi sürmediği çok iyi bilinen bu şahıs yine yaş tahtaya basmıştır. Ne var ki utanma duygusu da kalmamıştır. Partimizin böylesine yoğun bir çalışma döneminde; zilletin şehitlerimize hakaret etmeye, milletimizi aşağılamaya ve ülkemizin huzur iklimini bozmaya yönelik girişimlerini yerle yeksan etmeye başlaması, öyle görünüyor ki kurbağaları ürkütmüş, “vak” sesleri gelmeye başlamıştır.

 

MHP TARAFINDAN MASKESİ DÜŞÜRÜLEN MUHALİFLERİN SONU YAKLAŞTI

 

MHP gerçekleri milletimize anlatmaya, Cumhur İttifakı’nın gayret ve hedeflerini paylaşmaya, en önemlisi zilletin rezil, samimiyetsiz, teslimiyetçi ve mandacı siyasetini deşifre ve mağlup etmeye devam edecektir. Zillete bundan öte bir yer kalmamıştır, tükenişleri kaçınılmazdır! Bugünkü CHP yönetiminin Atatürk’ten her yönüyle uzaklaştığı, ayrıştığı ve hiçbir bağının kalmadığı hakikatini de örnekleri ve delilleriyle Anadolu’yu karış karış tarayarak milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla Atatürk istismarcıları için yolun sonu gelmiştir.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalifler, maskesi düşen, çıldıran muhalif, kurbağa misali ürken, ses solak medyadan, MHP, saha çalışması
Yorumlar
Haber Yazılımı