MHP'li Avcı: Zilletin Karşısında Boyun Eğmeyeceğiz
Haber Detayı
10 Kasım 2021 - Çarşamba 08:23 Bu haber 2163 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Zilletin Karşısında Boyun Eğmeyeceğiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, zillet karşısında karamsarlığa ve yılgınlığa düşmeden Devleti korumaya ve yaşatmaya yeminli olduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Zilletin Karşısında Boyun Eğmeyeceğiz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, askeri dehası ve mücadele azmiyle Milli Mücadele yıllarında Türk milletine önderlik ederek Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirası yaşatmaya ve korumaya yeminli olduklarını söyledi.

 

ATATÜRK, TÜRK MİLLETİNE ÖNDERLİK ETMEYE DEVAM ETMEKTEDİR

 

Askeri dehası ve mücadele azmiyle Milli Mücadele yıllarında Türk milletine önderlik ederek Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Milli Mücadelemizin Önderi, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk hürriyet aşkıyla, mücadele azmiyle; asker, devlet ve siyaset adamlığıyla Türk Milleti için örnek olmaya devam etmektedir.'' dedi.

 

ÖNCE VATAN KURTARIP SONRA DEVLET KURAN MİLLİYETÇİ BİR MİMARDIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Atatürk; işgal ve zillet karşısında boyun eğmeyen, karamsarlığa esir olmayan, yılgınlık nedir bilmeyen, mücadele azmi, kararlılık ve sabırda sınır tanımayan, vatan ve millet aşkı zirvede fazilet timsali bir şahsiyettir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle Atatürk, ‘Önce vatan kurtarıp sonra devlet kuran milliyetçi bir mimar, milli bir mihverdir. Bu itibarla Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’dir.'' dedi.

 

ATATÜRK'ÜN BIRAKTIĞI MİRASI YAŞATMAYA VE KORUMAYA YEMİNLİYİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Devletimizin Kurucu Lideri Atatürk’ün ifade ettikleri gibi Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır. Bu inançla bıraktığı mirası yaşatmaya, ülkemizin, milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumaya yeminliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, kurucu kahramanları rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, zillet karşısında, karamsarlık, yılgınlık, boyun eğmeyeceğiz, 10 Kasım, Atatürk, Milli mücadele, MHP, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı