MHP'li Şahin'den İyi Partililere Dikkat Çeken Çağrı
Haber Detayı
10 Kasım 2021 - Çarşamba 10:25 Bu haber 2156 kez okundu
 
MHP'li Şahin'den İyi Partililere Dikkat Çeken Çağrı
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Milliyetçi olduğunu düşünen İyi Partililere çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Şahin'den İyi Partililere Dikkat Çeken Çağrı

Milliyetçi olduğunu iddia ettiği halde Şehit Ailesine küfreden Milletvekiline sahip çıkan Meral Akşener'in, ağzını bozarak kendisinin de hakaretlere başlamasından rahatsız olan İyi Parti'deki Milliyetçilere seslenen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, HDP'yi meşrulaştırmaya çalışıp Kürdistan lafına sessiz kalan, Şehit ailesine küfreden Milletvekiline sahip çıkan Meral Akşener'in partisinden ayrılmak için daha neyi beklediklerini sordu.

 

KÜFÜRBAZ MİLLETVEKİLİNE SAHİP ÇIKAN AKŞENER'E TEPKİLER

 

İyi Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürütürken, Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a Türkiye genelinde tepkiler sürüyor. Tüm tepkilere rağmen küfürbaz Milletvekilini sadece Grup Başkanvekilliği görevinden alan Meral Akşener'in, Lütfü Türkkan hakkında disiplin sürecini başlatmaması ve Milletvekilliğinden istifa ettirmeye yönelik harekete geçmemesi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı.

 

İYİ PARTİ'Lİ ŞEHİT AĞABEYİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

 

Bir kadın Genel Başkan olarak, Şehidin bacısına küfreden Milletvekilini savunmaya ve aklamaya çalışması yetmezmiş gibi, ziyaretlerinde protesto eylemi yapanları ''yavşak yavşak konuşanlar'' olarak tanımlayan Meral Akşener'in, Milletvekiline özenerek ağzını bozması bardağı taşıran son damla oldu. Meral Akşener'in bu tavrını benimsemeyen İyi Parti'liler sosyal medya hesaplarından partilerinden istifa ettiklerini açıklamaya başladı. Meral Akşener'in duyarsız kalışına en çok Şehit Aileleri Derneği mensupları tepki gösterirken, 1991 yılında Dargeçit ilçesi'nde devlet memurluğu görevini yürütürken mayın patlaması sonucu Şehit olan Abdulkadir Uğurlu'nun ağabeyi Ali İhsan Uğurlu, Milletvekilliğinden istifa etmeyen Lütfü Türkkan'ı ve partisini protesto etmek amacıyla, İyi Parti Mardin İl Disiplin Kurulu üyeliği görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN'DEN İYİ PARTİ'LİLERE ÇAĞRI

 

Milliyetçi olduğunu iddia ettiği halde Şehit Ailesine küfreden Milletvekiline sahip çıkan Meral Akşener'in, ağzını bozarak kendisinin de hakaretlere başlamasından rahatsız olan İyi Parti'deki Milliyetçilere seslenen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''İP'e oy veren milliyetçiler size soruyorum, bir bölücüye bu cevabı veren biri milliyetçi midir sizce? Bir vesile İP'e gitmiş milliyetçi ve vatansever arkadaşlarım! Onlar; Terörist Demirtaş'ı kahvaltıya çağırdılar! PKK destekçisi HDP meşru partidir dediler! Kürdistan'a sessiz kaldılar! En sonunda da Şehidin bacısına küfür ettiler! Kürdistan diyen bölücüye 'kardeşim', Şehit kardeşine küfür. Soru soran Rizeli esnafa dayak. Demirtaş'a kahvaltı. İşte İP, İşte Meral, İşte Lütfü Türkkan. Ayrılmak için daha ne bekliyorsun?'' dedi.

 

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

 

Resim

 


 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, Milliyetçi, olduğunu düşünen, daha neyi, bekliyorsunuz, istifalar başladı, Şehit ailesi, küfürbaz, ayrılmak için, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı