Bahçeli: Muhaliflerin Tasdiknamesini Yakında Vereceğiz
Haber Detayı
09 Kasım 2021 - Salı 18:48 Bu haber 2061 kez okundu
 
Bahçeli: Muhaliflerin Tasdiknamesini Yakında Vereceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasi sonları yaklaşan muhaliflerin tasdiknamelerini vermeye az kaldığını söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Muhaliflerin Tasdiknamesini Yakında Vereceğiz

TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Türk düşmanları Türkiye'nin etrafını kuşatırken, muhaliflerin Türk askerinin terörle mücadelesini engellemek için tezkereye hayır dediğine ve Şehit ailelerine küfrederek soysuzluk yaptığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP ve Cumhur İttifakı'nın kuşatmayı yaracağını ve Şehitlerine sahip çıkacağını belirterek, tezkere kaçaklarına siyasi tasdiknamelerini çoktan hazırlayan Türk Milletinin 2023 yılında yapılacak seçimlerde muhaliflere vermek için sabırla beklediğini söyledi.

 

MUHALİFLERİN SİYASİ TASDİKNAMELERİNİ HAZIRLAYAN TÜRK MİLLETİ, 2023'TE VERECEK

 

Terörle mücadele aynı zamanda vatan mücadelesi, millet mücadelesi, beka mücadelesi, bağımsızlık mücadelesidir. Yapılan açıklamalara göre, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 32 bin 859 terörist cezalandırılmış, alayı birden etkisiz hale getirilmiştir. 1 Ocak 2021’den bugüne kadar da 2 bin 384 hainin başı ezilmiştir. Kahraman Mehmetlerimiz teröristleri önlerine kattıkları gibi kovalamakta; dağ, taş, mağara, mezra, sınır ötesi demeden peşlerine düşmektedir. Allah’ın izni, milletimizin eşsiz destek ve dualarıyla terör musibetinin kökü kazınacak, ihanet yapanın yanına kesinkes bırakılmayacaktır. CHP, HDP ve diğerleri istedikleri kadar tezkereye hayır desinler, yararsızdır, sonuçsuzdur, herhangi bir tesir uyandırmayacaktır. Türk milleti tezkere kaçaklarına siyasi tasdiknamelerini çoktan hazırlamış, 2023 yılının Haziran ayında da bunlara tebliğ etmek için sabırla beklemeye koyulmuştur.

 

MEŞRU GÜÇ KULLANIMI OYUNLARI BOZACAKTIR

 

Son zamanlarda, PKK/YPG terör örgütüyle Esad yönetimi arasında diyalogların arttığı görülmektedir. Tel Rıfat başta olmak üzere, sınırlarımıza mücavir bölgelerde teröristler Rus yapımı mayınlar döşeyerek mevzi almaktadır. ABD Dışişleri Bakanlığı ve Pentagon sözcüleri Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan PKK/YPG’ye karşı yapılacak muhtemel operasyona engel çıkarmak için Türkiye’ye farklı ton ve içerikte çağrılar yapmaktadır. ABD Başkanı da, Aralık ayında düzenlenecek sözde demokrasi zirvesine ülkemizi davet etmeyerek kendi çapında mesajlar vermekle uğraşmaktadır. Ne var ki akacak kanı damarda tutmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Meşru güç kullanımı oyunu bozacaktır, milli güvenliğimize, milli varlığımıza diş bileyen, suikast düzenleyen kim olursa olsun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Tezkere kararı açıktır, hüküm sabittir, hükümran milletimizin beklentisi yüksektir, terör örgütleri için artık hiçbir yer emniyetli değildir. Gerekirse Kandil’e Türk bayrağı dikilmeli, gerekirse bir şafak vakti hainler saklandıkları bütün inlerde basılmalıdır. Artık bu işin başka çaresi kalmamıştır. Bigalı Mehmet Çavuşun ruhu, Seyit Onbaşı’nın duruşu, Mustafa Kemal’in ya istiklal ya ölüm seslenişi kahramanlarımızın mücadele ilkesinin esaslarıdır.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI SESSİZ KALMAYACAK

 

Terör ve bölücülük anaforunun hızla ilerlemesi halinde kapanması mümkün olmayan derin toplumsal çatlakların açılacağı, bin yıllık kardeşliğin oluşturduğu milli birlik ve bütünlüğün onarılamayacak kadar zedeleneceği tartışmasızdır. MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın buna sessiz kalması söz konusu bile değildir. Teröre omuz, bölücülüğe onay veren zillet ittifakının amaçları, Millet kavramını tartışmaya açmak ve mensubiyet üzerinde kuşku uyandırmak, Alt kimlikleri dirilterek etnisite temeline dayalı, ayrışmış bir toplum oluşturmak, Millete ait değerleri eleştirerek, milli tarih ve ecdadımız üzerinde tereddüt meydana getirmek, Bu yolla millet varlığından, milli kimliği zayıflamış toplumsal bütünlüğü aşınmış şaşkın yığınlar yaratmak, Ve bütün bu rezaletleri “demokrasi ittifakı” maskesi arkasına saklayarak gözleri boyamaktır. Onlar göz boyamak için durmasınlar dedikodu yapsınlar, ancak millet baştan ayağa bunları zifte bulayacaktır.

 

TÜRKİYE'NİN ÇEVRESİNDE HER TAŞIN ALTINDA FARKLI HESAP YATMAKTADIR

 

Türkiye’nin çevresinde her taşın altında farklı bir hesap yatmaktadır. Kimin eli kimin cebinde belli değildir. Bölgemiz asimetrik çatışmaların, paylaşım kavgalarının, tarihi hesaplaşmaların merkez üssüdür. 26 Eylül 2021 tarihinde Erbil’de, “Barış için yeniden kazanmak” ismiyle bir toplantı gerçekleştirilmiş, Irak asıllı Yahudilerin bu ülkeye tekrar dönmeleri için iklim ve ortam tesis edilmesi için düğmeye basılmıştır. Bu mahsurlu ve marazi toplantıyı merkezi ABD’de bulunan bir kuruluş organize etmiştir. 7 Kasım 2021 tarihinde de Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’ye insansız hava aracıyla konutunda suikast girişiminde bulunulmuş, Allah’tan kendisi yara almadan bu suikasttan kurtulmuştur. Diğer yandan Balkanlar diken üstündedir. Bosna-Hersek huzursuzluğun pençesindedir. Nitekim Bosnalı Sırplar kendi ordularını kurup ayrılmak istediklerini açıklamış, bu kapsamda Birleşmiş Milletler yeni bir savaş ihtimalinden bahsetmiştir. Sırplar kasıtlı olarak gerilimi yükseltmekte, kutuplaşmayı derinleştirmektedir. ABD ise İskece ve Dedeağaç’a askeri yığınakla meşguldür.

 

TÜRKİYE HER TARAFINDAN KUŞATILDI AMA BİZ BU KUŞATMAYI YARACAĞIZ

 

Türkiye her tarafından kuşatılmıştır. Ancak biz bu kuşatmayı and olsun ki yaracağız, muhannete muhtaçlık göstermeyeceğiz, hiçbir zalime de diz çökmeyeceğiz. CHP, HDP, İP ve diğer yandaşları nasıl direnirse dirensinler, emperyalizmin kiralık tetikçiliğine nereye kadar heves ederlerse etsinler, Türkiye zulme, teröre, hıyanete teslim olmayacaktır. Güvencemiz gazilerimizin onurlu mücadeleleridir. Güvencemiz şehitlerimizin kahramanlık mirasıdır. Güvencemiz adı bir, anısı bir, ahlakı bir büyük Türk milletidir. Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen bir milleti çözmek, yıkıma ikna etmek, tehditlerle ele geçirmek tarihin hiçbir döneminde görülmüş, duyulmuş şey değildir. Ancak milli ve manevi değerlerimiz sistematik şekilde tahrip ve taciz edilmektedir. Bizi biz yapan, bizi bir millete, bir tarihe, bir kültüre, bir medeniyete bağlayan ne varsa hedef alınmaktadır.

 

BİR ŞEHİDİMİZİN BACISINA KÜFRETMEK, SOYSUZLUKTUR, ŞEREFSİZLİKTİR

 

Bizler varlığımızın milletimize bağlı olduğuna inanan siyaset temsilcileriyiz. Millete yönelen her hakaret bizleri de incitip yaralayacaktır. Aziz milletimiz, şehitlerimiz, muhterem aileleri üzerlerimizdeki haklarını helal etsinler. Emin olunuz ki, her evde şehitlerimizin acıları paylaşılmaktadır, tüten her ocakta anıları yaşatılmaktadır. Bugünlerimizi borçlu olduğumuz kahramanlarımızı, muhterem ailelerini göz ardı etmemiz mümkün değildir. Şehit aileleri milletimizin engin ferasetine, emsalsiz maneviyatına emanettir. Bunlara hakaret ve küfür bir bakıma şehitlerimize hıyanettir. Şehidin tarifi Kuran’da, yeri gönüllerde, yurdu da cennettedir. Açık açık söylüyorum, bir şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir. Bu edepsizlik, bu ahlaksızlık, bu kansızlık; içinde insan sevgisi, şehit saygısı, millete bağlılık ve ilahi adalet hissi olan hepimizin yüreğini dağlamıştır. Hz.Mevlana diyor ki; “İnsanı ateş değil kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakar.” Başkasını ısırtmak için cebinde beslediğin yılan, gün gelir sahibini sokarsa feveran etmeye hakkın da olamaz.

 

KÜRDİSTAN LAFINA BİR ŞEY DEMEYENLER ŞEHİDİMİZİN BACISINA KÜFREDİYOR

 

“Burası Kürdistan”dır diyen bölücüye tık yok, ama şehidin bacısına ağza alınmayacak küfürler var. İP Başkanı, yaptığını bulacak, ettiğini çekecektir. Bu hayatın şaşmaz bir kuralıdır. Allah’tan niyazım, ne yaptılarsa aynısıyla karşılaşmalarıdır. Benim, İmralı canisiyle mektup arkadaşı olduğumu iddia eden İP Başkanı’na diyorum ki, eğer bu iddianı ispat etmezsen müfterinin en önde gidenisin. Neyse bildiğin açıklamalısın, hangi mektupları gönderip aldığımızı paylaşmak mecburiyetindesin. Bakınız, şehidimizin bacısına küfür eden alçağa CHP’den en küçük itiraz, en küçük tepki gelmedi, gelemedi. Her konuda mikrofona koşan, çivi gördü mü eline çekiç alan yandan çarklı CHP sözcüleri size ne oldu, nereye kaçtınız, hangi masa altına saklandınız? Şehit hepimizin şehidi, şehit ailesi hepimizin ailesidir. Emanete hıyanet edenin ne imanı ne de insanlığı vardır. Ve bunlarla ilgili gereği mutlaka yapılmalıdır. Biz biliyoruz ki, şehit vurulunca değil, unutulunca, aziz hatırasına sövülünce ölür.

 

ŞEHİDLERİMİZİN HATIRALARINI VE MÜCADELELERİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

 

MHP ve onun sevdalıları bize bugünleri bahşeden kahraman evlatlarını, onların babalarını, analarını, bacılarını, yetim yavrularını unutmayacaktır. Türk milleti yaşadıkça hepsinin aziz hatıraları sonsuza kadar kalplerimizde yaşayacaktır. Ben bu hissiyatla buradan bir kez daha milletimizin duygularını vurgulamak istiyorum. Şehitlerimizi unutmayacağız, hatıralarını ve mücadelelerini asla unutturmayacağız. Sorulacak hesaplarını da yarına bırakmayacağız. Türk milleti eşsiz sağduyusu ve metaneti ile yaşadığı ağır istismara ve tahriklere karşı sükûnetini bugüne kadar korumasını bilmiştir. Bundan sonra da koruyacaktır.

 

ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE DÜŞMANLIK BESLEYENLER, ZALİMLERLE BİR VE AYNIDIR

 

Biz milletimizle biriz, beraberiz, zira milletin ta kendisiyiz. Şehitlerimize, gazilerimize düşmanlık besleyenler ise; Mehmetçikleri şehit ederek başkaldırmış isyan elebaşlarıyla, Tüfeklerinden Türk kanı damlayan Balkan çetecileriyle, İşlerimize karışan ve milletimize hakaret yağdıran zalimlerle, Ortadoğu’ya gözyaşı getiren Müslüman katilleriyle, Çocuk, kadın, yaşlı demeden milletimize kan kusturan Kandil kadroları ve İmralı canisiyle bir ve aynıdır. Bu duygu ve düşüncelerle saygın heyetinizi muhabbetle selamlıyor, Genel Kurul çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum. Sağ, var olun, Yüce Allah’a emanet olun.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, siyasi sonları, yaklaşan muhalifler, tasdikname, yakında verilecek, 2023 seçimi, Şehit ailesi, siyasi partiler, küfredenler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı