MHP'li Özdemir: İpini Koparanları İyi Biliyoruz
Haber Detayı
28 Haziran 2021 - Pazartesi 08:58 Bu haber 1519 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: İpini Koparanları İyi Biliyoruz
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıran hazımsızların taktik değiştirdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: İpini Koparanları İyi Biliyoruz

Türkiye'ye karşı kurgulanan senaryoları deşifre eden MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıranların taktik değiştirdiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ipini koparan, itini bırakan ve bitlerini salan hazımsızların kim olduklarını ve nereye hizmet ettiklerini iyi bildiklerini belirterek, güvendikleri sahiplerinin ve karanlık yoldaşlarının maksatlarına ulaşamayacağını söyledi.

 

İPİNİ KOPARIP MHP VE LİDERİNE SALDIRANLARIN NEREYE HİZMET ETTİĞİNİ BİLİYORUZ

 

MHP ve Liderimiz, Türkiye üzerinde kurulan senaryoları birer birer deşifre ederken, hepsini engelleyen ve boşa çıkaran kararlı duruşuna devam ederken, güncel senaryolarla taktik değişikliğine gidenlerin rezil ve kepaze yaklaşımlarla gündem olma çabalarını görüyoruz. İpini koparan, itini bırakan ve bitlerini salanların nerde durduklarını, kim olduklarını, nereye hizmet ettiklerini iyi biliyoruz. Her ne yaparsanız yapın, beyhude ve boşuna. Zira bu asil millet ederinizi de biliyor, çapsızlığınızı da.

 

KARANLIK YOLDAŞLARI VE UMUT BAĞLADIKLARI SAHİPLERİ MAKSATLARINA ULAŞAMAYACAK

 

Boynu tasmalıların çıkardığı çirkin sesler bir tarafa, biz o tasmaların sahibi olanları milletimizin irade ve dualarıyla mağlup etmeyi sürdürecek, Türkiye’yi milli hedeflerine ulaştıracak asil ve asli yolda sarsılmaz irademizle yürümeye devam edeceğiz. Hazımsızlığın ne olduğunun farkındayız. Ne yapsalar boş ve nafile, zira göklerden gelen karara iman eden ülkü dolu yürekler toplu vuracak, zilletin kendisi, sütre gerisinden destek sunan karanlık yoldaşları ve umut bağladıkları sahipleri maksatlarına ulaşamayacaktır.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, ipini koparanlar, iyi biliyoruz, taktik değiştirenler, başaramayacak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı