MHP'li İsmet Büyükataman'dan Mandacılara Uyarı
Haber Detayı
28 Haziran 2021 - Pazartesi 11:59 Bu haber 2172 kez okundu
 
MHP'li İsmet Büyükataman'dan Mandacılara Uyarı
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP ve Türkiye düşmanlarına önlerinden çekilmeleri konusunda tavsiye ve uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li İsmet Büyükataman'dan Mandacılara Uyarı

T24 Haber sitesinde yayınlanan yazısında MHP ve Genel Devlet Bahçeli'yi hedef alarak erken seçim isteyen Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ABD'de hazırlanan Demokrasi Projesinin ertesinde demokrasi ve özgürlük kavramlarını ileri süren Hasan Cemal'in erken seçim ile Türkiye'nin önünü açma önerisinin zamanlama açısından manidar olduğunu söyledi.

 

T24 YAZARI HASAN CEMAL DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

T24 Haber sitesinde, ''İflah olmaz bir memlekette boşa mı kürek çekiyoruz yoksa?'' başlığıyla yayınlanan yazısında MHP ve Genel Devlet Bahçeli'yi hedef alan Hasan Cemal, ''Kaç gündür Devlet Bahçeli var kafamda. Devlet Bey'e sıkı bir yüklenmek geliyor içimden. Ama elim bir türlü gitmiyor. Öfke kontrolsüz bir yazı çıkar diye tedirginlik duyuyorum. Kaç kere yazdın, bir defa daha yaz gitsin HC! Ama o zaman da Devlet Bey'in, Bahçeligiller'in istediği oluyor. Siyasette öfke çukuru derinleşiyor, cepheleşme keskinleşiyor. Akdeniz mavisinin üstünden usul usul esen yel düşüncelerimi dağıtıyor, galiba biraz da yumuşatıyor. Oysa, fena halde öfkeliyim Bahçeli'ye. İzmir'de siyasal cinayete kurban giden HDP'li Deniz hakkındaki söylemi ve HDP'nin kapatılmasına ilişkin tavrı içimde büyük bir tepki dalgası kabartmış durumda. Barış, demokrasi ve özgürlük diyenler, hadi gelin elele verelim ve bir seçim sandığı devrimi ile Türkiye'nin önünü açalım!'' dedi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN'DAN HASAN CEMAL'E TEPKİ 

 

Vatan evlatları, PKK'lı teröristler tarafından şehit edilirken mutluluk kontrolüyle yazan terörsevici Hasan Cemal; Sayın Genel Başkanımızın "HDP kapatılmalıdır." açıklamalarıyla öfke kontrolünü kaybetmekten korktuğunu söylemiş. Korkma Hasan, kendini serbest bırak! Serbest bırak ki bugüne dek içinden attığın PKK yanlısı sloganları herkes duyabilsin. Kendini bırak ki öfken; yüzündeki gazeteci, yazar gibi maskeleri yere düşürsün.

 

BU SÖYLEMLER TESADÜFEN SÖYLENMEDİ

 

Türkiye'de demokrasi ve özgürlük olmadığını iddia edip ABD ve Batı'yı harekete geçmemekle suçlayan bu mandacı zihniyetin kimlere taşeronluk yaptığını görmemek için üstün bir zekâsızlığa ihtiyaç vardır.  Bu HC'nin tam da ABD'de bir grup hadsizin oluşturduğu sözde "demokrasi projesi"nin ertesinde "Barış, demokrasi ve özgürlük diyenler, hadi gelin elele verelim ve bir seçim sandığı devrimi ile Türkiye'nin önünü açalım!" demesi de tesadüf değildir.

 

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEYENLER ÖNÜMÜZDEN ÇEKİLMELİDİR

 

Türkiye Cumhuriyeti'ne ve aziz Türk milletine zerre sevgisi olmayanların Türkiye'nin önünü açma sevdasına inanmak, karganın güle aşkına inanmaktan farksızdır. Türkiye'nin düşmanlarının önünü açmak isteyenlere tavsiyemiz önümüzden çekilmeleridir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP, Türkiye düşmanları, Devlet Bahçeli, mandacılara tepki, erken seçim, talepleri, zamanlama, demokrasi
Yorumlar
Haber Yazılımı