MHP'li Özdemir'den Necdet Saraç'a Türkeş Tepkisi
Haber Detayı
22 Nisan 2021 - Perşembe 17:12 Bu haber 2016 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Necdet Saraç'a Türkeş Tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Başbuğ Alparslan Türkeş’e ağır ithamlarda bulunan Necdet Saraç'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Necdet Saraç'a Türkeş Tepkisi

CNN Türk’te yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Başbuğ Alparslan Türkeş’e NATO Subayı ithamında bulunan gazeteci yazar Necdet Saraç'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, milli iradenin hasmı olduğunu her haliyle gösteren şahsiyet fukarası bir zavallı olan Necdet Saraç'ın zırvalamaların alçaklık olduğunu söyledi.

 

BÖYLELERİ FİKRİNE BAŞVURULAN BİR ŞAHIS OLARAK TOPLUMA SUNULMAMALI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ömrünü Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğünün korunmasına adayan, bu yolda demokrasimizin olgunlaşması için en ağır bedelleri ödeyen Merhum Başbuğumuz için CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programında şahsiyet fukarası bir zavallının zırvalamaları alçaklıktır. 'Sokaklar hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor.' diyebilecek kadar milli iradenin hasmı olduğunu her haliyle gösteren böylesi bir ismin ekranlara çıkarılıp, sözde demokrasi adına fikrine başvurulan bir şahıs olarak topluma sunulması kabul edilebilir değildir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Başbuğ Alparslan Türkeş, ithamda bulunan, gazeteci yazar, sert tepki, MHP, ekranlara çıkmamalı, böyleleri
Yorumlar
Haber Yazılımı