Genel Başkan Yıldırım'dan Nutuk Şovuna Sert Tepki
Haber Detayı
21 Nisan 2021 - Çarşamba 20:39 Bu haber 7569 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım'dan Nutuk Şovuna Sert Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Ordusuna 'satılık' diyen Milletvekilinin Nutuk üzerinden şov yapmasına tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım'dan Nutuk Şovuna Sert Tepki

Çamlıyayla Ülkü Ocakları'nın okul kütüphanelerine Nutuk dağıtma talebini reddeden Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal'ın görevden alınmasıyla neticelenen hadisenin ardından Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Ordusuna 'satılık' diyen kendini bilmez Ali Mahir Başarır gibilerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözlerinin Ülkücü Türk Gençliği için sinek vızıltısından öteye gitmediğini söyledi.

 

TÜRK ORDUSUNA SATILIK DİYEN BİR MİLLETVEKİLİ NUTUK ÜZERİNDEN ŞOV YAPMAYA KALKTI

 

Türk siyasetinin kronik sorunu haline gelmiş CHP, HDP/pkk ile gizli kapılar ardında iş birliği yaparak Türk milletine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına her türlü ihaneti utanmadan gerçekleştirmiş bir güruhtur. Türk Ordusuna “satılık” diyen kendini bilmez CHP’li bir vekilin, Atatürk’ün kutlu eseri Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkışması ve bunun üzerinden menfaat elde etme peşine düşmesi alıştığımız CHP oyunlarınlarından sadece bir tanesidir.

 

ONLARA NUTUK HEDİYE EDEREK YİTİRDİKLERİ ŞUURLARINI GERİ GETİRMEYE YARDIMCI OLABİLİRİZ

 

Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP’nin kirli siyasetine alet olmayacak kadar feraset sahibidir. Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.

 

ATATÜRK'ÜN EMANETİNE İHANET EDENLERİN SÖZLERİ SİNEK VIZILTISIDIR

 

“Atatürk” demekten aciz il başkanına sahip olan, Atatürk’ün büstlerini yıktığında HDP'li ortaklarına ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu, sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya; milletimizin aklıyla alay etmeye cüret etmemelidir. Ülkücü Türk Gençliği, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin her daim emrindedir. Densizlerin, hadsizlerin, kendini bilmezlerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözleri; bizler için sinek vızıltısından öteye gitmemektedir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Ordusuna, satılık diyen, milletvekilinin, nutuk üzerinden, şov yapmasına, sert tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı