MHP'li Özdemir'den İhaneti Sulandıran İki Lidere Tepki
Haber Detayı
02 Mayıs 2021 - Pazar 16:59 Bu haber 2474 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den İhaneti Sulandıran İki Lidere Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türk Milletine ve Devletine ihanet edenlerin haksızlığa uğradığını söyleyen iki siyasi parti liderine tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den İhaneti Sulandıran İki Lidere Tepki

Uzun süre hapis yatan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ı savunmayanın dilsiz şeytan olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve 15 Temmuz'la ilgili garibanların hapis yattığını söyleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk Milletine ve Devletine ihanet edenleri ''haksızlığa uğruyorlar'' diye savunmanın sinsi bir söylem olduğunu belirterek, FETÖ’nün yaptığı ihaneti sulandırmaya çalışılanların FETÖ'ye alan açma çabasında olduğunu söyledi.  

 

İHANETİ YAPANLARI ''HAKSIZLIĞA UĞRUYORLAR'' DİYE SAVUNMAK SİNSİ BİR SÖYLEMDİR

 

15 Temmuz 2016’da FETÖ 251 vatan evladını şehit etmiş, 2 bin 194 vatan evladınınsa yaralanmasına sebep olmuştur. Gazi meclisimiz aynı hainler tarafından bombalanmıştı. Bu ihaneti yapanları “haksızlığa uğruyorlar” diyerek savunmak kabulü asla mümkün olmayan sinsi bir söylemdir. FETÖ’cüler ve Selahattin Demirtaş “serbest kalsın” diyemeyenlerin hak ve hukuktan bahsetmesi yada açıkça “kahvaltı masasında buluşma” temennileri CHP ve İP’in amacını su götürmez bir gerçeklikle gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor...

 

FETÖ'NÜN YAPTIĞI İHANETİ SULANDIRMA TELAŞINDA OLANLAR FETÖ'YE ALAN AÇMAYA ÇABALIYOR

 

Geçmişte meydanlarda FETÖ’cülerin isimlerini okuyarak alkışlatmaya çalışan zihniyetin bugün aynı FETÖ’cüleri haksızlığa uğruyorlar iddiasıyla savunması milletin vicdanında kabul edilemeyecek bir haldir. Dilsiz şeytanlık FETÖ tarafından katledilenlerin isimlerini anmamak, acılarını paylaşmamak, haklarını savunmamaktır. Dahası FETÖ’nün yaptığı ihaneti sulandırma telaşıdır ve FETÖ’nün uygun gördüğü zeminde tutunmasına alan açma çabasıdır.

 

MASUM İNSANLARIN KATLEDİLMESİNİN FAAİLLERİNİN HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINI SÖYLEYENLER

 

S.Demirtaş teröristtir! PKK’nın siyasi uzantısı olması bir tarafa Hendek-Çukur’da 793 şehidimizin, 6-8 Ekim olaylarında 53 masum vatandaşımızın katledilmesinin failidir! Bu şahıs hukuk önünde hesabını verirken, haksızlığa uğradığını söylemek gerçekte hangi ağzın ürünüdür?

 
Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Türk Milletine, Devletine ihaneti, sulandıran liderlere, sert tepki, alan açan, çalışan, haksızlığa uğradığını, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı