Deva Partisi İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Ak Parti'ye Geçti
Haber Detayı
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 22:13 Bu haber 4487 kez okundu
 
Deva Partisi İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Ak Parti'ye Geçti
Deva Partisi Belediye Meclis Üyesi, İyi Parti ve Deva Partisi'ni sert bir şekilde eleştirerek, ilk partisi Ak Parti'ye döndü.
SİYASET Haberi
Deva Partisi İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Ak Parti'ye Geçti

Ak Parti Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken partisinden istifa ederek Deva Partisi'ne katılarak Deva Partisi Torbalı İlçe Başkanı olan Torbalı Belediye Meclis Üyesi İlknur Demirtaş, Torbalı Belediye Başkanının ölümü nedeniyle yenilenen Belediye Başkanlığı seçimindeki tutumlarından dolayı CHP, İyi Parti ve Deva Partisi'ni sert bir şekilde eleştirerek, ilk partisi Ak Parti'ye döndü.

 

AK PARTİ TORBALI İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Torbalı İlçe Selman Günaydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Deva Partisi Torbalı İlçe Başkanı ve Torbalı Belediye Meclis Üyesi İlknur Demirtaş, mensubu bulunduğu partisinden istifa ederek, partimize katıldı. Daha önceden partimizde Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan, davamıza büyük emekleri geçmiş İlknur Demirtaş hanımefendiye 'evinize hoş geldiniz' demek istiyorum. Biz büyük bir aileyiz. Torbalı'mız için canla, başla ve aşkla çalışmaya devam.'' dedi.

 

İLKNUR DEMİRTAŞ'TAN AK PARTİ'YE GEÇİŞ AÇIKLAMASI

 

Ak Parti Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken partisinden istifa ederek Deva Partisi'ne katılarak Deva Partisi Torbalı İlçe Başkanı olan Torbalı Belediye Meclis Üyesi İlknur Demirtaş, Torbalı Belediye Başkanının ölümü nedeniyle yenilenen Belediye Başkanlığı seçimindeki muhalefet partilerine tepki göstererek Ak Parti'ye dönmesi konusunda yaptığı açıklamada, ''Torbalı Belediye Başkanının ölümü nedeniyle yenilenen Belediye Başkanlığı seçiminde yaşanan vahim hadisenin sorumlusu CHP, İyi Parti ve Deva Partisi'dir. Yapılan yanlışa karşı bir ses yükseltmemeleri hayret verici bir olaydır. Torbalı'da usulsüz bir şekilde gerçekleşen demokrasinin katledildiği seçim yenilenecektir. Belediye Meclis Üyelerimizin hür iradelerinin ortaya konulduğu bir seçim neticesinde Özgür Erman Çağlar, yeniden Belediye Başkanı seçilecektir. Yapılan yanlışlıklardan dolayı, Deva Partisi'nden istifa ederek ilk partim olan Ak Parti'ye geçtim. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BALI İLÇE BAŞKAN' görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Deva Partisi, Torbalı İlçe Başkanı, Torbalı Belediye Meclis Üyesi, İlknur Demirtaş, Ak Partiye geçti, sert eleştiri, ilk partisine geçti, katılım, rozet taktı, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı