MHP'li Özdemir'den Davutoğlu'na Kapaklık Sözler
Haber Detayı
19 Şubat 2022 - Cumartesi 20:09 Bu haber 2987 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Davutoğlu'na Kapaklık Sözler
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, şimdiki ittifak ortağının geçmişteki zulümlerini unutan Ahmet Davutoğlu'na kapak olacak cevaplar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Davutoğlu'na Kapaklık Sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa Toplantısında alınan kararları 28 Şubat Post Modern Darbesinin yıl dönümünde açıklayacak olması hakkındaki sözlerini hazmedemeyerek, Başörtüsü meselesinde MHP'yi hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, başörtüsü yasağının MHP'nin desteğiyle TBMM'de kaldırıldığını hatırlatarak, Ahmet Davutoğlu'nun başörtüsü meselesini o süreçte söz konusu yasal düzenlemenin iptali için uğraşan şimdiki ittifak ortağı CHP'ye sorması gerektiğini söyledi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN AHMET DAVUTOĞLU'NU Tİ'YE ALAN SÖZLER

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa Toplantısına yönelik yaptığı eleştirileri hazmedemediğini belli eden Ahmet Davutoğlu'nu Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Siyasi ederi itibarıyla, edebi olarak 'cık, cük' ekiyle anca tariflenebilen, matematikteki karşılığı 'ondalık' kalan, vatadaşın nazarındaysa 'küçücük' birşey olan Ahmet Davutoğlu, anlaşılan o ki Sayın Genel Başkanımızın son grup toplantısından sonra 'incinmiş' durumdadır.'' dedi.

 

HADİ DAVUTOĞLU BAŞARABİLİRSİN, CESARET EDİP BAŞÖRTÜSÜNÜ İTTİFAK ORTAĞINA SOR

 

Şimdiki ittifak ortağı CHP'nin ve sol cenahın geçmişte başörtüsü zulmünün esas kaynağı olduğunu unutan Ahmet Davutoğlu'na, kapak olacak bir şekilde cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Türkiye’yi başörtüsü yasağı konusunda yıllardır geren tarafta yer alan CHP’ye karşı MHP, gerekli yasal düzenlemeye destek vermiş ve bu sorunu ülke gündeminden kaldırmıştır. Bugün Davutoğlu’nun beraber olduğu CHP ise meseleyi AYM’ye götürerek engellemek isteyen taraf olmuştur. Dolayısıyla Davutoğlu, daha evvel kendisi için “ileri derecede gerizekalı” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu’na dönüp, başörtüsü hususunda hanımefendi kardeşlerimizi niçin mağdur ettiklerini sormalıdır. Hadi Davutoğlu başarabilirsin, cesaret edip sor bakalım ne diyecek sana?'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, şimdiki, ittifak ortağının, geçmişteki, zulümlerini unutan, siyasetçiye, kapak gibi sözler, Başörtüsü meselesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı