MHP'li Avcı: Meydanı Onlara Asla Bırakmayacağız
Haber Detayı
18 Şubat 2022 - Cuma 18:49 Bu haber 2757 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Meydanı Onlara Asla Bırakmayacağız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, fitne ve tuzakların farkında olduklarını belirterek, meydanı boş bırakmadan omuz omuza çalışacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Meydanı Onlara Asla Bırakmayacağız

Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen İl Başkanları Toplantısında verilen bilgiler, talimat ve çalışma planları hakkında İl Yönetim Kuruluna açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye’nin bölgesel güce eriştiği tüm kazanımlarından vazgeçmeye hazır olan muhalefet ittifakının yalanlarını, riyalarını ve gerçek yüzlerini ortaya koymak için hep birlikte omuz omuza çalışacaklarını söyledi. 

 

BAŞKAN AVCI: GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZ VAR

 

İl Başkanları toplantısının ardından İl Yönetim Kurulu toplantısı düzenleyerek bilgilendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bizler yerelde siyaset yapıyor olsak da, bütünün ayrılmaz parçasıyız. O yüzden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle verdiği mücadelede daima yanında olmak gibi görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. 2023’e giderken, ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefinde hepimiz omuz omuza vermeye, gece-gündüz demeden ve dünden daha çok çalışmaya mecburuz. Liderimizi, Genel Merkezimizi takip ederek, verilen mesajları harfiyen uygulamak durumundayız. Davamızı anlatmak, milyonlarla paylaşmak için daima halkın içinde olacağız, her zaman vatandaşımızı dinleyeceğiz.'' dedi.

 

MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

 

Türkiye'nin önünü kesmek isteyen küreselcilerin ve iktidarı ele geçirebilmek için her yolu mübah sayan muhaliflerin tuzaklarına karşı her zaman teyakkuz halinde olunması gerektiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İçeriden ihanet ve dışarıdan husumet ittifakının organize saldırılarını, fitne ve tuzaklarını asla hafife almayacağız, görmezden gelmeyeceğiz. Halkımızın alım gücünü istismar ederek, vatandaşa ‘Üstündeki yorgan eskidi’ deyip, yatağını altından çeken, ocağına incir ağacı dikmek isteyen zillet ittifakına meydanı boş bırakmayacağız.'' dedi.

 

GERÇEK YÜZLERİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ

 

Türkiye'yi milli yörüngesinden çıkarmak isteyen batının normlarından övgüyle söz edilen, 6 muhalefet partisinin buluştuğu Yuvarlak Masa toplantısının sonuç bildirgesini hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Teröristleri serbest bırakmamızı dayatan AB normlarını kabul eden, ABD’nin mandasına girmeye dünden gönüllü, teslimiyetçi bir ittifaktan söz ediyoruz. Türkiye’nin bölgesel güce eriştiği tüm kazanımlarından vazgeçmeye hazır olan muhalefet ittifakının yalanlarını, riyalarını çok iyi anlatıp, gerçek yüzlerini ortaya koyacağız. Aksi halde bu vatanın asıl sahipleri olan aziz şehitlerimize, geleceğimiz olan çocuklarımıza hesap veremeyiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, fitne ve tuzaklar, farkındayız, meydanı boş bırakmayız, omuz omuza, çalışacağız, muhalefet, yuvarlak masa, MHP, Teşkilat
Yorumlar
Haber Yazılımı