MHP'li Adıgüzel: Bize Türk Milletinin Dostluğu Yeter
Haber Detayı
19 Şubat 2022 - Cumartesi 14:31 Bu haber 2560 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel: Bize Türk Milletinin Dostluğu Yeter
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, iktidar olmak için herkesi dost edinenlere karşı verilen beka mücadelesine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel: Bize Türk Milletinin Dostluğu Yeter

Cumhur İttifakı'nı yıpratarak iktidardan indirmek için her yola başvurup her şeyden medet uman muhaliflerin, son olarak sosyal medyadan şarkılarını paylaştıkları şarkıcılardan da medet ummaya başladığına dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, iktidar olmak için herkesi dost edinenlere karşı verilen beka mücadelesinde, kendilerine Türk Milletinin dostluğunun yeteceğini söyledi.

 

SİZ ONLARDAN MEDET UMUN. BİZİM ÜMİDİMİZ TÜRK MİLLETİDİR

 

2023 seçimlerinde başarılı olamayacağını anlayan muhaliflerin, Cumhur İttifakı'nı yıpratarak iktidardan indirmek için her yola başvurduğuna ve her şeyden medet ummaya başladığına dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''FETÖ'den medet umarlar, Kandil’den medet umarlar, travestiden medet umarlar, kendine sanatçı diyen soytarılardan medet umarlar, kalemini emperyalistlere satmış sözde yazar çizerden medet umarlar. Siz varın onlardan medet umun… Bizim ümidimiz Türk milletidir.'' dedi.

 

HERKES DOSTLARIYLA HAŞROLUR

 

ABD Başkanı Joe Biden'in Cumhur İttifakı iktidarına karşı Türkiye'deki muhalifleri destekleme stratejisinden medet uman muhaliflerin, Avrupa normlarından bahsedilen Yuvarlak Masa toplantısında medet umdukları Avrupalı dostlarına da selam çaktığını hatırlatan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''Bugün zilletin bileşenleri iktidar olmak için yahudi ve hristiyanları dost edinmişler. Edindiğiniz dostlarınızla haşr olun. Cenab-ı Allah Maide Suresinin 51. Ayetinde derki: 'Ey iman edenler! Yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardan olur.' Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek isteyen muhalifler, okyanus ötesindekiler ve Avrupa'dakiler ile dostluk kurmaya devam etsinler. Bize Türk Milletinin dostluğu yeter.'' dedi.

 

BEKA MÜCADELESİNDE CAN KAYGISINA DÜŞEN NAMERTTİR

 

İktidar olmak için vatanı ve milleti emperyalistlere peşkeş çekmeye çalışanlara karşı Türk Milletinin ve Devletinin bekasını savunmaya devam edeceklerini belirten MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, ''İktidar olmak için vatanı ve milleti emperyalistlere peşkeş çekmeye çalışanlara diyoruz ki; Ya Cumhur ya zillet, Ya hürriyet ya esaret, Ya İstiklal Ya Ölüm. Bu kavga Bozkurt töresi ister, bu kavga hasret yarası ister, bu kavga zindan çırası ister, bu kavga alnında ar olanların kavgasıdır. Türk Milleti tarih sahnesine çıktığı günden bu yana Ülkücü Hareket vardır ve Allah'ın izniyle var olmaya devam edecektir. Şahsi menfaat ve ikbal peşinde koşanlar, Ülkücülüğü içselleştiremeyenler, bizden uzaktır, yanımızda, yüreğimizde yerleri yoktur. Ülkücülük;  'Vatanımın, ha ekmeğini yemişim, ha uğruna kurşun' diyebilen, diyebilmiş, diyebilecek yiğitlerin şeref payesidir. Yeter ki Devletimiz ve milletimiz ebed müddet yaşasın, can kaygısına düşen namerttir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, iktidar olmak, herkesi dost, edinenlere karşı, verilen, beka mücadelesi, küresel güç, Türk Milleti, 2023 seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı