MHP'li Büyükataman: Cumhur İttifakının İradesi Yeter
Haber Detayı
14 Ocak 2022 - Cuma 20:55 Bu haber 1781 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Cumhur İttifakının İradesi Yeter
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, muhaliflerin zoraki oylarına ihtiyaçlarının olmadığını belirterek, Cumhur İttifakının gösterdiği iradenin önemine dikkat çekti.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Cumhur İttifakının İradesi Yeter

Etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK'nın kamplarında teröristlerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkması üzerine zoraki açıklamalarda bulunan muhalefet partisi liderlerine tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, TBMM’de oylamaya sunulacak tezkerenin kabulu için HDP’nin savunuculuğunu yapan partilerin zoraki verecekleri oya ihtiyaçlarının olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı’nın dağda ve düzde teröristlere karşı gösterdiği iradenin Türk Milleti için yeterli olduğunu söyledi. 

 

UZUN BİR SESSİZLİKTEN SONRA ZORAKİ AÇIKLAMA YAPTILAR

 

HDP'li vekilin PKK’lı teröristle çekilmiş fotoğrafları insanımızın tepkisini çekmişken Kılıçdaroğlu ve İP Başkanı’nın uzun bir sessizliğin ardından, Meclis’te gereğini yapacaklarını ama’lı, fakat’lı ifadelerle söylemeleri mahalle baskısına boyun eğdiklerinin göstergesidir. PKK ile, bu iki teröristin yaşadığı gönül ilişkisine benzer bir ilişki içerisinde olan her iki parti genel başkanının HDP’nin ağzı ile konuşması; ortada bir suç görmediklerini söylemeye çalışmaktan, teröristi aklama teşebbüsünden başka bir şey değildir.

 

MUHALİFLERİN ZORAKİ OYLARINA İHTİYACIMIZ YOK. CUMHUR İTTİFAKI'NIN İRADESİ YETER

 

Büyük Türk milletinin, PKK’nın uzantısı olan HDP’nin savunuculuğunu yapan bu partilerin TBMM’de tezkereye zoraki olarak verecekleri oya ihtiyacı yoktur. Cumhur İttifakı’nın dağda ve düzde teröristlere karşı gösterdiği irade aziz milletimiz için yeterlidir. Önce Kılıçdaroğlu’nun, ardından da gamlı baykuşu Öztrak’ın Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e vatanseverlik ve millîlik öğretmeye kalkan konuşmalarını ise gülerek izliyoruz. Ederi 1 dolar olanların, yatırımını ülkenin kaybetmesi üzerine yapanların sonu hazin olacaktır.

 

Bir 1 kişi görseli olabilir

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, muhaliflerin, zoraki oylarına, ihtiyaç yok, Cumhur İttifakı, iradesi, oyları, yeterli, TBMM, tezkere oylaması, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı