MHP'li Kılavuz Sözleşmeli Personellere Kadro İstedi
Haber Detayı
12 Mart 2020 - Perşembe 19:29 Bu haber 2855 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz Sözleşmeli Personellere Kadro İstedi
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz Sözleşmeli Personellere Kadro İstedi

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, belediyelerdeki işçi kıyımına son verilmesini ve sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesini istedi.

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, belediyelerde performans düşüklüğü gibi sudan bahanelerle işçi çıkışlarının devam ettiğini, belediyelerdeki işçi kıyımına son verilmesi gerektiğini, belediyelerde ve kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi işlemlerinin bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. 

 

BELEDİYELERDEKİ İŞÇİ KIYIMINA SON VERİLMELİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Belediyeler 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir.' şiarıyla hareket etmesi gereken kurumlardır ama bugün ne hazindir ki performans düşüklüğü gibi sudan bahaneler ve ideolojik düşmanlıklarla çeşitli belediyelerde birçok insanımız işten çıkarılmıştır ve çıkarılmaya devam edilmektedir. Zulme dayalı ve insanlarımızın ekmeklerini ellerinden almaya yönelik olan bu kıyımlar binlerce aileyi mağdur etmiştir. Bu, eşi görülmemiş bir vicdansızlık örneğidir. Bu kıyımların bir an önce durdurulması ve insanlarımızın mağduriyetlerinin tez elden giderilmesi haklı beklentimizdir.'' dedi.

 

BELEDİYELERDEKİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL KADROYA GEÇİRİLMELİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Bunun yanı sıra, belediyelerde ve kamu kurumlarında görev yapan ve sözleşmeli statüsünde bulunan vatandaşlarımızın da kadroya geçirilmesine yönelik çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyor ve yürekten temenni ediyorum. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Kılavuz, Sözleşmeli, Personellere, Kadro, İstedi,
Yorumlar
Haber Yazılımı