MHP'li Enginyurt'tan Ali Babacan'a: Korkaklarla Yol Yürünmez
Haber Detayı
12 Mart 2020 - Perşembe 21:32 Bu haber 2303 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Ali Babacan'a: Korkaklarla Yol Yürünmez
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Ali Babacan'a: Korkaklarla Yol Yürünmez

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ali Babacan'ın arkadaşlarının korktuğu iddiasına, korkaklarla yol yürünemeyeceğini söyleyerek cevap verdi.

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kendilerini destekleyenlerin daha fazla olduğunu ama ortaya çıkmaya korktuklarını iddia eden Ali Babacan'a cevap vererek, korkaklarla yol yürünemeyeceğini ve korkaklardan dava adamı olamayacağını söyledi.

 

KORKAKLARLA YOL YÜRÜNMEZ. KORKAKLARDAN DAVA ADAMI OLMAZ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Ali Babacan dertlere Deva olmak için ortaya çıkmış, Lakin 'daha çok arkadaşımız var, ama ortaya çıkmaya korkuyorlar.' demiş. Ali bey; korkaklarla yol yürünmez, korkaklarla savaş kazanılmaz, korkaklardan dava adamı olmaz. Korkuyorlarsa bir açıkları vardır. Anlaşıldı 1 yeter sana.'' dedi.

 

ASLINDA CUMHURBAŞKANI KAÇININ FETÖCÜ OLDUĞUNU BİLİYOR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ali Babacan'ın partisinin bir kurucu üyesi için 'kripto fetöcü' diyerek nezaket göstermiş. Aslın da kaçının aleni Fetö sevicisi olduğunu çok iyi biliyor da ilan etmiyor. Çünkü, bak muhalif olduk da, Fetöcü dediler diyecekler biliyor. Fetöcü var var.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Ali, Babacan'a:, Korkaklarla, Yol, Yürünmez,
Yorumlar
Haber Yazılımı