Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret
Haber Detayı
09 Temmuz 2022 - Cumartesi 19:56 Bu haber 4351 kez okundu
 
Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti.
ÜLKÜCÜ Haberi
Bahçeli'den Ülkü Ocakları Genel Merkezine Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi'ni ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Merkezi yönetimi ile bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

 

YILDIRIM'DAN BAHÇELİ'YE MANİDAR BİR HEDİYE

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye ve Yunanistan arasında, adaların silahlandırılması ve deniz yetki alanlarının belirlenmesi konusu başta olmak üzere bir çok sorunun yaşandığı ve gerilimlerin arttığı bir dönemde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Türkiye ve Yunanistan arasındaki sınırları gösteren üzerinde ''Denizlerdeki Misak-ı Milli'miz'' yazan Mavi Vatan haritası hediye etti.

 

YILDIRIM'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ni ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi Ülkü Ocakları Genel Merkezimizi ziyaret etti. Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi Cenab-ı Allah başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Genel Merkezi, ziyaret etti, Mavi Vatan, Türkiye, Yunanistan, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı