MHP'li Başkan Aslan: Bu Çalışma Adana'da Bir İlktir
Haber Detayı
09 Temmuz 2022 - Cumartesi 15:43 Bu haber 4684 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan: Bu Çalışma Adana'da Bir İlktir
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana’da ilk defa kendi ilçelerinde yapılan bir çalışma hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan: Bu Çalışma Adana'da Bir İlktir

Kaymakamlık ve Orman İşletme Müdürlüğü'nün işbirliğiyle Karaisalı'da düzenledikleri Orman Yangınları ile Mücadele Çalıştayı hakkında açıklamalarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, orman yangınlarına yönelik farkındalık oluşturulması için düzenlenen çalıştayın Adana’da ilk defa kendi ilçelerinde yapıldığını söyledi.

 

ORMAN YANGINLARI İLE MÜCADELE ÇALIŞTAYI

 

Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Karaisalı ilçesinde düzenlenen 'Orman Yangınları ile Mücadele ve Farkındalık Çalıştayı', saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Karaisalı Orman İşletme Müdürü Şükrü Mirik, orman işletme müdürlüğü olarak yangınlara karşı almış oldukları önlemler ve çalışmalarla ilgili bilgi vererek, çalıştaya katılanlara teşekkür etti.

 

BAŞKAN ASLAN: BU ÇALIŞTAY ADANA'DA İLK DEFA KARAİSALI'DA DÜZENLENİYOR

 

Orman yangınlarına yönelik farkındalık oluşturulması için düzenlenen Orman Yangınları ile Mücadele Çalıştayının Adana’da ilk defa kendi ilçelerinde yapıldığına dikkat çeken Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Türkiye genelinde orman yangınlarının yüzde 90’ı insan kaynaklı çıkıyor. Yangınlar genelde ihmal, dikkatsizlik veya kasıtlı olarak çıkarılıyor. Bu konuda vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. En ufak ihmal çok büyük felaketlere yol açabiliyor. Hep birlikte dikkatli olalım, Karaisalı’mızın ormanlarını hep birlikte koruyalım.'' dedi.

 

KARAİSALI KAYMAKAMI KUMCU: HEP BİRLİKTE BİLİNÇLENMELİYİZ

 

Karaisalı’nın yüzde 60’ının orman alanı olduğunu belirten Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Bu çalıştayı yapmamızda ki amaç ilçemizde meydana gelecek yangın durumunda kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın hep birlikte bilinçli ve uyumlu bir şekilde yangınla mücadele etmesini sağlamak. Bu güzel ilçemizin ormanlarını hep birlikte korumalıyız. Orman yangınlarıyla mücadele kutsal bir vatan savunmasıdır. Bu çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN SUNUMU

 

Konuşmaların ardından Karaisalı Orman İşletme Şefi Emre Gökdemir tarafından orman yangınları ve alınan önlemlerle ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Çalıştaya Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Orman İşletme Müdürü Şükrü Mirik, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Çalıştay karşılıklı fikir alışverişleri ve soru cevap kısmıyla sona erdi.

 

Resim

Resim

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Adana, ilk defa, kendi ilçelerinde, yapıldı, Karaisalı, Orman Yangınları, Mücadele Çalışması, Orman İşletmesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı