MHP'li Kanlı'dan İl Kongresi ve Yerel Seçim Açıklaması
Haber Detayı
07 Eylül 2023 - Perşembe 14:41 Bu haber 2420 kez okundu
 
MHP'li Kanlı'dan İl Kongresi ve Yerel Seçim Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana İl Kongresi ve yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı'dan İl Kongresi ve Yerel Seçim Açıklaması

9 Eylül 2023 Cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan MHP Adana İl Teşkilatının 14. Olağan Kongresine yönelik açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yerel seçimlere yönelik mesajlar da verdiği açıklamasında, kazananın Milliyetçi Ülkücü Hareket olacağını söyledi. 

 

MHP ADANA İL KONGRESİ 9 EYLÜL TARİHİNDE YAPILACAK

 

Adana’da ilçe kongrelerini geçen ay tamamlayan MHP, 14. Olağan İl Kongresinin heyecanını yaşıyor. “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” temasıyla 9 Eylül 2023 tarihinde cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan kongre saat 10.00’da başlayacak.

 

Üyelerin yanı sıra tüm vatandaşların da davetli olduğu MHP Adana 14. Olağan İl Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlandı; teşkilatlarda ve parti tabanında heyecan ise dorukta. Danışma, istişare etme yöntemiyle ve teşkilat disiplini içinde tek listelerle gerçekleştirilerek yeni yönetimlerin belirlendiği ilçe kongrelerinin ardından, il kongresinde de aynı usulün izlenmesi bekleniyor. Bu kapsamda, mevcut İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın aday olduğu kongrede tek liste çıkarılması bekleniyor.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket’in her kongresi bir şölen havasında yapılıyor. İl kongremizi de yine şölen havasında, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Kongremiz hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, ‘Kongrelerimizde kaybeden yoktur, bilakis kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir’ düsturundan hareketle, asla kaybedenimiz olmayacak, kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacaktır.” dedi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YEREL SEÇİM HEDEFİ

 

MHP Adana’da kongrelerin tamamlanmasının ardından yerel seçimlere ağırlık verecek. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri kazanmayı hedefliyoruz.” mesajı vermişti. Başkan Kanlı “Adana’da tüm köklü sorunları çözmek istiyoruz. Tek bir vatandaşımızı dahi dışlamayan, ayrımcı değil kucaklayıcı; dahası can dostlarımız sokak hayvanlarına, her canlıya da merhameti esas bilen bir anlayışla hizmet etmek istiyoruz. Kıymetli vatandaşlarımız bize bu yetkiyi verirse, Allah nasip ederse bunları yapacağız.” açıklamasında bulundu.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, MHP Adana, İl Kongresi, yerel seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı