MHP'li Aydın'dan Bahçeli'nin Ülkücülüğünü Sorgulayana Cevap
Haber Detayı
08 Eylül 2023 - Cuma 12:41 Bu haber 3705 kez okundu
 
MHP'li Aydın'dan Bahçeli'nin Ülkücülüğünü Sorgulayana Cevap
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ülkücülüğünü hadsizce sorgulamaya kalkışanlara cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın'dan Bahçeli'nin Ülkücülüğünü Sorgulayana Cevap

Tele1 TV'de sunduğu Madalyonun Arka Yüzü programında canlı yayın konuğu Yaşar Okuyan ile birlikte MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ülkücülüğünü hadsizce sorgulamaya kalkışan Fatih Güllapoğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, ömrünü Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kutlu davasına adayan Devlet Bahçeli'nin yarım asırlık mücadelesini anlamaya, Devlet ve millet düşmanlarının aklının yetmeyeceğini söyledi. 

 

YAŞAR OKUYAN VE FATİH GÜLLAPOĞLU'NDAN DEVLET BAHÇELİ'YE YÖNELİK HADSİZ SÖZLER

 

12 Eylül 1980 darbesinden sonra sağdan sola farklı siyasi partilerde faaliyet gösterip makam ve mevki peşinde koştuğu halde, yarım asırdır Milliyetçi Ülkücü Hareket'in çizgisinden hiç ayrılmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ülkücülüğünü hadsizce sorgulamaya kalkışan Yaşar Okuyan, MHP ve Ülkücü Hareket'e aleni düşmanlık eden Tele1 TV'de sarfettiği hadsiz sözlerle, kendisinin azılı bir Ülkücü düşmanı olduğunu bir kez daha gösterdi. Tele1 TV'de yayınlanan Madalyonun Arka Yüzü programını sunan Fatih Güllapoğlu'nun ''Bahçeli'nin ağzından Ülkücüyüz sözünü duymadım. Devlet Bahçeli gerçekten Ülkücü müdür? Devlet Bahçeli'nin milliyetçilikle bir sorunu mu var?'' sorusuna cevap veren Yaşar Okuyan, ''Henüz daha olmadı.'' dedi.

 

2018 seçimleri öncesinde ''MHP barajı geçerse Tandoğan Meydanı’na gidip eşek gibi anırmazsam şerefsizim'' diyen, MHP barajı geçtiğinde ise ''MHP yüzde 10 barajını geçemeyecek iddiasında bulunmuş idim. Bahçeli ve MHP'den özür diliyorum.'' diyen Yaşar Okuyan, iddiayı kaybetmesine rağmen hala sözünü tutmadı. Esasen tüm Ülkücüler, Yaşar Okuyan'dan 'Tandoğan Meydanı’na gidip eşek gibi anırma' sözünü tutmasını bekliyor. Komünizmle mücadele eden Milliyetçi Ülkücü Hareket'in davasına ihanet edip 2023 seçimlerinde terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek kadar sola kayan Yaşar Okuyan, kendisinin geçmiş söylemleriyle yeni söylemlerinin birbirinin zıddı oluşunu unutarak canlı yayına çıktığı solak medyada; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin birbirine muhalifken söylediği sözler ile Cumhur İttifakının kurulmasından sonraki sözlerinin birbirinin zıddı oluşundan bahsedebildi.

 

DEVLET BAHÇELİ'DEN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜ SORGULAYAN HADSİZLERE EN GÜZEL CEVAP

 

Yarım asırdır Milliyetçi Ülkücü Hareket'in çizgisinden hiç ayrılmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ülkücülüğünü burada anlatmaya ve ispatlamaya çalışmayacağız. Çünkü, Adana tabiriyle; ''Devlet Bahçeli Allah'ına kadar Ülkücüdür.'' MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ifira atıp hadsizce Ülkücülüğünü sorgulamaya kalkışan Fatih Güllapoğlu'nun ''Bahçeli'nin ağzından Ülkücüyüz sözünü duymadım.'' sözüne en güzel cevabı, Devlet Bahçeli'nin konuşmalarında bulabilirsiniz.

 

5 Ekim 2021 tarihinde TBMM Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu kadar mı korkuyorlar bizden? Bu kadar mı kabuslar görüyorlar Ülkücülerin varlığından? Bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden? Ben, Ülkü Ocakları’nda yetişmekten iftihar eden bir Genel Başkanım. Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde MHP’yi, diğer köşesinde Ülkü Ocakları’nı bir sancak gibi taşıdım. İkbal için değil, Türklüğün muzaffer şafağının sökmesi, Türk milletinin istiklal ve istikbal haklarının ebed müddet muhafazası için Ülkücü oldum, Ülkücü yaşadım, vakti saati geldiğinde can emanetini de Ülkücü olarak Rabbim’e teslim edeceğim. Bundan da şeref ve bahtiyarlık duyacağım. Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket’in bir ferdi olurdum.'' demişti.

 

MHP'Lİ FATİH AYDIN'DAN BAHÇELİ'NİN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜ SORGULAYAN HADSİZLERE CEVAP

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Ülkücülüğünü hadsizce sorgulamaya kalkışan Fatih Güllapoğlu ve Yaşar Okuyan'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör örgütü PKK’nın Özgür Gündem isimli paçavrasının eski yazı işleri müdürü olan fondaşmedyanın tetikçilerinden Merdan Yanardağ’ın Tele1 isimli kanalına Program konuğu olarak katılan Yaşar Okuyan’a, program sunucusu Fatih Güllapoğlu isimli müptezel tarafından sorulan 'Devlet Bahçeli Ülkücü müdür?' gibi alçak ve şerefsizce sorulan bir soruya geviş getire getire cevap veren histerik patolojik vaka Yaşar Okuyan Ülkücüler için hiçbir anlam ifade etmeyen müfterinin biridir. Buna rağmen sanki Ülkücülük ünvanını verme yetki ve etkisine haizmiş gibi programı tertipleyenler tarafından şarlatan Yaşar Okuyan’ın konumlandırılması, programı düzenleyenleri göz önüne aldığımızda her şeyi gözler önüne sermektedir. Cumhur İttifakından hazımsızlıklarını sıklıkla MHP ve Onun çok saygıdeğer Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyfendiye saldırmakla gidermeye çalışan bu zavallı zevatlar bilmelidirki kudursanızda, çatlasanız da, kendinizi yerlere de atsanız Cumhur İttifakı ve MHP Türkiye’nin bekası ve gelecek Türk yüzyılının ihyası için canhıraş mücadele etmeye devam edecektir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ömrünü verdiği Ülkücülüğünü sorgulamak hiçbir beşerin haddi olmadığı gibi, yarım asrı geçkin şerefli mücadelesini anlamaya Devlet ve millet düşmanlarının aklı yetmez(!) Tarih ve Necip Türk Milleti şâhittir ki Sayın Devlet Bahçeli Türk Milliyetçilerinin yaşayan efsanevi Tek Lideridir! Adana tabiriyle; 'Devlet Bahçeli Allah'ına kadar Ülkücüdür.' Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.'' dedi. 

 

Bir 3 kişi görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, MHP İstanbul, Fatih Aydın, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı