MHP'li Kaba: Sıra İpsizler Topluluğuna da Gelecek
Haber Detayı
10 Şubat 2022 - Perşembe 20:39 Bu haber 2141 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Sıra İpsizler Topluluğuna da Gelecek
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sabırlı oldukları taktirde sıranın İPsizler topluluğuna da geleceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Sıra İpsizler Topluluğuna da Gelecek

Kin duyduğu MHP'nin içinde olduğu Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için küresel siyasi ilişkilerini geliştiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Milliyetçi Ülkücü Hareketin sırtını dayadığı Türk milletinin tarih boyunca kirli oyunları bozuğunu hatırlatarak, sıranın İPsizler topluluğuna da geleceğini söyledi.

 

SABIRLI OLURLARSA SIRA İPSİZLER TOPLULUĞUNA DA GELECEK

 

Küreselcilerin karanlık yolunda yürümeye devam eden Meral Akşener'in Türk milletine düşman kesildiğini belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''FETÖ ihanet şebekesinin en büyük uzantısı ve emir eri olan İP müdiresi ve ekibi, ruhani liderlerinden aldıkları telkinlerle siyasi misyonlarının karanlık yollarında yürümeye devam etmektedirler. Yahudi lobilerine, ermeni diasporalarına, uluslararası güç baronlarına teslim olurken, şehitlerimize, milletimizin değerlerine kaskatı düşman kesilen zifiri karanlık fikir sahiplerinin bu çalkantılı girdap içerisinde varacakları yer, yerin dibi olacaktır. Ama sakın unutmayın! Bu kirli oyunlarınızla ve ihanet planlarınızla baş edecek Milliyetçi-Ülkücü bir irade ve sırtımızı dayadığımız asil bir milletimiz var. Bu millet ne oyunlar bozdu ne mücadeleler kazandı. Ey İPsizler topluluğu! Sıra size de gelecek sabırlı olun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, sabırlı oldukları, taktirde, sıra ipsizlere, topluluğu, gelecek, Ülkücü Hareket, MHP, Türk Milleti, 2023 seçimi, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı