Engin Alan Paşa'dan Vatan Haini İlan Ettiği Gazeteciye Tepki
Haber Detayı
10 Şubat 2022 - Perşembe 12:13 Bu haber 2483 kez okundu
 
Engin Alan Paşa'dan Vatan Haini İlan Ettiği Gazeteciye Tepki
24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Emekli Korgeneral Engin Alan, Türk Milleti için varoluş mücadelesi veren Teşkilatı hedef alan gazeteciyi vatan haini ilan etti.
MHP Haberi
Engin Alan Paşa'dan Vatan Haini İlan Ettiği Gazeteciye Tepki

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi proğramında, Kıbrıs Türk'ünün varoluş mücadelesini veren Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Aslan'a tepki gösteren Emekli Korgeneral Engin Alan, Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'na çirkin sözler sarfeden birisine Türk demenin Türklüğe hakaret olacağını belirterek, Ayşenur Aslan'ı vatan haini ilan etti.

 

AYŞENUR ASLAN, TÜRK MUKAVEMET TEŞKİLATI HAKKINDA NE DEDİ?

 

Terör örgütü EOKA'nın katliam ve saldırılarına karşı, Kıbrıs Türk’ünün yaşayış ve hürriyetine, canına, malına ve her türlü anane ve mukaddesatına vaki olacak tecavüzlere karşı koymak için kendini Türk Milletine adayan Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Aslan, KKTC'de öldürülen Halil Falyalı'yla ilgili Halk TV'de yaptığı açıklamada, ''Halil Falyalı, kendini Türk Mukavemet Teşkilatı’nın üyesi olarak tanıtırdı. Türk Mukavemet Teşkilatı, adada ve yakın hinterlandında suikastlerle bilinen illegal, yarı resmi bir oluşumdu.'' dedi.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN AYŞENUR ASLAN'A SERT TEPKİ

 

Terör örgütü EOKA'nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı, EOKA ağzıyla konuşarak hedef alan Halk TV sunucusu Ayşenur Aslan'a tepki gösteren Emekli Korgeneral Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ayşenur Arslan; TMT, Kıbrıs Türk’ünün varoluş mücadelesinin adıdır. TMT olmasa, Kıbrıs Türk’ü olmazdı. TMT Kuvayı Milliyedir. Sense bir vatan hainisin! Sense Türk’ün yüz karasısın. Hoş, sana Türk demek dahi, Türklüğe hakaret olur.'' dedi.

 

 Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli Korgeneral, Engin Alan, Türk Milleti, Kıbrıs, varoluş mücadelesi veren, Türk Mukavemet Teşkilatı, hedef alan, gazeteciye tepki, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı