MHP Aleyhine Çalışan Üç Kişi Partiden İhraç Edildi
Haber Detayı
18 Ocak 2022 - Salı 11:10 Bu haber 4007 kez okundu
 
MHP Aleyhine Çalışan Üç Kişi Partiden İhraç Edildi
MHP'den, kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevkedilen üç kişinin ihraç edilmesiyle ilgili açıklama yapıldı.
MHP Haberi
MHP Aleyhine Çalışan Üç Kişi Partiden İhraç Edildi

Sürekli olarak MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alıcı açıklamalarda bulunan 4 kişi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ankara İl Başkanlığı'nın kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevkettiği üç kişinin partiden ihraç edildiğini ve partiden istifa eden bir kişi hakkında ise tahkikatın sona erdirildiğini açıkladı.

 

MHP ALEYHİNE ÇALIŞAN DÖRT KİŞİ HAKKINDA KARAR

 

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alıcı açıklamalarda bulunan 4 kişinin akıbeti hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İl Başkanlığımızca, İl Disiplin Kurulu’na kesin ihraç talebiyle sevk edilen; Şevket Bülend Yahnici, Ercüment Devlet Yahnici ve Hasan Hüseyin Balak partimizden ihraç edilmiştir. Süleyman Servet Sazak ise parti üyeliğinden istifa ettiği için hakkındaki tahkikat sona erdirilmiştir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ankara İl Başkanı, Turgay Baştuğ, MHP, ihraç edilen, üç kişi, disipline, sevk edilen, istifa eden, kararı açıkladı, parti aleyhine, çalışanlar, MHP haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı