MHP'li Avcı: Yedi Düvele Meydan Okuyan Teslim Olmaz
Haber Detayı
21 Şubat 2022 - Pazartesi 18:39 Bu haber 3456 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Yedi Düvele Meydan Okuyan Teslim Olmaz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yedi düvele meydan okuyan Türk Milletinin teslim olmayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Yedi Düvele Meydan Okuyan Teslim Olmaz

Kızılcahamam'da düzenlenen İl Başkanları Toplantısında verilen bilgiler, talimat ve çalışma planlarını teşkilatlara aktarma proğramı kapsamında, MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkanları ile bir araya gelen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bilgilendirme ve istişare toplantısının ardından yakınları vefat eden vatandaşlara taziye ziyaretlerinde bulundu.

 

BAŞKAN AVCI'DAN HER EVE HER GÖNÜLE GİRİLMESİ MESAJI

 

İl Divan Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının katılımlarıyla MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen proğramda Kızılcahamam notlarını paylaşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, teşkilatların çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Teşkilatların, başta kadınlar olmak üzere temsil düzeyinde daha geniş kitlelere ulaşması konusundaki çalışmaları anlatan Başkan Avcı "Her eve, her gönüle girmeliyiz; vatandaşlarımıza daha yakın olmaya gayret etmeliyiz." mesajı verdi. 

 

HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

 

Yıkıcı ve bölücü muhalefete karşı vatandaşa gerçek bilgilerin verilmesi gereğine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Çok çeşitli ve hızla değişen gündemler içinde asıl meselenin kaybolmaması için hepimize önemli görevler düşmektedir. Her gün kriz ve kaos olsun diye dua eden, sokaktan medet uman siyasetin riyakârlarına karşı halkımızı bilgilendirmemiz, korumamız lazım." dedi.

 

MUHALEFETİN ERKEN SEÇİMDEKİ ISRARI

 

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için çabalayan muhalefetin, erken seçim konusundaki aceleciliğinin ve ısrarının perde arkası hakkında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Küresel çapta yaşanan sorunlara paralel olarak ülkemizde  hissedilen ekonomik sıkıntıların geçici olduğunu, yarının bugünden daha güzel olacağını muhalefet partileri bizden daha iyi biliyor. O yüzden her gün erken seçim istiyorlar. Kış günü domates, patlıcan etiketi paylaşan aynı muhalefet, desteğini aldıkları Kandil'in inlerinde saklanan teröristlerle mücadele için harcamaya mecbur olduğumuz trilyonları konuşmuyorlar ama biz konuşacağız." dedi.

 

BAHÇELİ'NİN HEMŞEHRİLERİNE SELAMI VAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını ilettiği açıklamasının son bölümünde, sıkıntıların geçeceği konusunda ümitvar olunmasını isteyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, çok değer verdiği hemşehrilerine selam gönderdi. Bu güzel selamı iletelim. Bilinmelidir ki vatandaşımızın şikâyet ettiği günlük sıkıntılar mutlaka bitecek. Devlet ve millet olarak dünden daha güçlüyüz, yarın daha da güçleneceğiz. Yedi düvele meydan okumuş bu asil millet fırsatçılara ve istismarcılara teslim olmayacak." dedi.

 

Resim

Resim

Resim


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, yedi düvele, meydan okuyan, Türk Milleti, teslim olmayacak, ilçe ziyaretleri, ilçe başkanları toplantısı, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı