Bakan Kirişci'den MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
Haber Detayı
13 Mart 2022 - Pazar 11:30 Bu haber 2527 kez okundu
 
Bakan Kirişci'den MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den MHP ve Cumhur İttifakı hakkında önemli açıklamalar.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Kirişci'den MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret

Geçmiş dönem Ak Parti Adana Milletvekilliği görevlerinde bulunan Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakanı olarak atandıktan sonra ilk ziyaretini Adana'ya yaparken, ilk ziyaret ettiği kurumlardan birisi MHP Adana İl Başkanlığı oldu.

 

BAKAN KİRİŞCİ'NİN MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NA ZİYARETİ

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru ile birlikte MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'yi, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ve İl yöneticileriyle birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı karşıladı.

 

VAHİT KİRİŞCİ: MHP VE AK PARTİ'NİN DAYANIŞMASI ADANA'YI KAZANÇLI ÇIKARACAK

 

MHP Adana İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Genel Başkan Doktor Devlet Bahçeli arasında hakikaten bir samimiyet, birliktelik, dostluk, dayanışma olduğunu her vesileyle çok rahatlıkla görebiliyoruz. İki il başkanımızın ve himayelerindeki teşkilatlarımızın, yine Adana'mızın bu iki güzide partisinin milletvekillerinin kendi aralarındaki dayanışması Adana'mıza kazandıracaktır." dedi.  

 

BÜNYAMİN AVCI: 2023 SEÇİMLERİNDE BAŞARILI OLACAĞIZ

 

Ak Parti Heyeti ile birlikte Teşkilatlarını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Adana'da Cumhur İttifakı olarak uyumlu bir çalışma içerisindeyiz ve gerek duyulan her konuda istişare halindeyiz. 2023'te Haziran ayında yapılacak seçimleri çok önemsiyoruz. İnşallah Sayın Genel Başkanımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyecek en güzel sonucu alacağız." dedi. Avcı ayrıca çiftçilerin sorunlarını da Kirişci'ye iletti. 

 

MUHARREM VARLI: TARIMDA ARTAN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİDİR

 

Tarımda artan girdi maliyetlerinin düşürülmesi noktasında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye önerilerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, "Küresel ölçekte yaşanan gelişmelere paralel olarak ülkemizde de mazot, gübre ve diğer girdilerde artan maliyet var ancak gıda fiyatlarında da artışlar söz konusu. Üreticilerin üzerine binen yükün alınması için buğday, mısır, pamuk ve diğer birçok üründe bugünkü güncel fiyatların hasat zamanında da korunması lazım." dedi. 

 

UĞUR ÖZTÜRK: ALGI OPERASYONLARINA KARŞI ÖNLEM ALINMALIDIR

 

Muhalefetin algı operasyonlarına karşı önlem alınması konusunda önerilerde bulunan MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, "Muhalefet, basını ve sosyal medyayı olumsuz algı üretiminde çok iyi kullanıyor. Örneğin ülkemizde işlenip ihraç edilmek üzere ithal edilen ürünleri öne çıkararak, sanki 'Türkiye üretmiyor'  mesajı veriyorlar. Kaosa hizmet eden muhalefetin bu oyununa karşı tedbir almak lazım." dedi.

 

BAKAN KİRİŞCİ GÜVEN VERDİ 

 

Kendisi de ziraat mühendisi olan, sorunlara hakimiyeti, saha tecrübesi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla güven veren Bakan Kirişci, iletilen konuları not aldı. Kirişci, planlamaya dayalı üretimi öncelikleyen bir anlayışla çalışacaklarını, artan girdiler karşısında üreticilerin kesinlikle  mağdur edilmeyeceğini kaydetti. Ziyarette MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye bir tablo sunarken, Bakan Kirişci ise Avcı'ya yöresel ürün sepeti hediye etti.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Vahit Kirişci, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı, ziyaret, MHP Adana, Teşkilat, tarım politikası, MHP, ittifak
Yorumlar
Haber Yazılımı