MHP'li Kaba: Kendi Başkanına Söz Geçir Öyle Konuş
Haber Detayı
12 Temmuz 2022 - Salı 14:11 Bu haber 2798 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Kendi Başkanına Söz Geçir Öyle Konuş
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, kendi başkanlarının nerede olduğunu sorgulamayanların Cumhur İttifakı İl Başkanlarına söz söyleme hakkının olmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Kendi Başkanına Söz Geçir Öyle Konuş

Kendi partisinin Belediye Başkanının nerede olduğunu soracağına sel felaketi yaşanan bölgede bir nevi kamu görevini ifa eden Ak Parti İstanbul İl Başkanını hedef alan ve MHP İstanbul İl Başkanını diline dolayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, kendi partisinin Belediye Başkanına söz geçiremeyen Canan Kaftancıoğlu'nun, çareyi Ak Parti ve MHP İl Başkanlarına sarmakta bularak, iz azdırmaya çalıştığını söyledi. 

 

CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN CUMHUR İTTİFAKINA ANLAMSIZ TEPKİSİ

 

İstanbul'un Esenyurt İlçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgede yapılan inceleme çalışmalarına katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın düzenlediği basın toplantısında bulunmasına tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tüm halkımıza sözümüz olsun ki CHP iktidarında valiler iktidarın değil devletin valisi, polisler ise birilerinin değil devletin polisi olarak görev yapacaklar! Bu saate kadar bekledim. Belki Ali Yerlikaya devletin valisi olmayı tercih eder ve bir açıklaması yapar diye ancak nafile. Bu arada solunuza da küçük ortağın il başkanını alsaymışsınız kareyi tamamlamış olurdunuz. Geçtim diğer il başkanlarını ama ona ayıp etmişsiniz:)'' dedi.

 

KENDİ BAŞKANININ NEREDE OLDUĞUNU SORACAĞINA BÖLGEDE ÇALIŞAN BAŞKANLARI SORGULADI

 

İstanbul'un başına her felaket geldiğinde tatilde olma geleneğini sürdüren CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, sel felaketi yaşanırken de tatilde olmasına gösterilen tepkilerin yönünü iz azdırma yöntemiyle değiştirmeye çalışan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partilerin İl Başkanlarının aynı zamanda Belediyelerdeki Meclis Üyesi gruplarının da Başkanı olduğunu unutarak, kendi Belediye Başkanının nerede olduğunu soracağına sel felaketi yaşanan bölgede bir nevi kamu görevini ifa eden Ak Parti İstanbul İl Başkanını hedef aldı.

 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın düzenlediği basın toplantısına katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi eleştirirken, basın toplantısında çekilen karede yer almamasına rağmen küçük ortak diye nitelendirdiği MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür'ü de hedef alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba'dan tepki geldi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN CHP'Lİ CANAN KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİ

 

Kendi partisinin Belediye Başkanına söz geçiremeyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, çareyi Ak Parti ve MHP İl Başkanlarına sarmakta bulduğuna dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kaftanının altında ihanete evrilmiş rücuuyla İstanbul İl Başkanımıza dil uzatan, HDPKK’nın manyetik kullanım alanında savrulan, kabil mecrasında yürüyen, akordu bozuk bir laf bezirganı hamaset dolu söylemlerine devam etmektedir. CeHaPe’nin İstanbul büro başkanı kadın, konakladığı zillet yuvasında, müptezel ve vicdanı çölleşmiş edasıyla ürettiği muhteris iftiraların ne kadar beyhude bir çaba olduğunu, çok güvendiği vesayet odaklarının talimat ve tembihlerinin kendisine bir fayda sağlamayacağını görecektir. Vızır vızır tatil katalog çekimlerine Fethiye’de devam eden, CHP zihniyetinin ahlaktan yoksul ahkamdan yoksun İBB başkanı Ekremin’e söz geçiremeyen Kaftancıoğlu en kayda değmez zibidi bir teferruat abidesinden öte bir şey değildir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, kendi başkanları, nerede olduğunu, sormayanlar, Cumhur İttifakı, İl Başkanları, sel felaketi, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı