MHP'li Kaba'dan Muhaliflerin Sonu Hakkında Açıklama
Haber Detayı
19 Mayıs 2022 - Perşembe 10:04 Bu haber 1978 kez okundu
 
MHP'li Kaba'dan Muhaliflerin Sonu Hakkında Açıklama
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, devlete başkaldıran siyasetçilerin ve ortaklarının sonu hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba'dan Muhaliflerin Sonu Hakkında Açıklama

Yargıtay tarafından 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezası onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkarak eylem yapan CHP'nin, hukuki kararı tanamadığına yönelik söylemde bulunmasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ceza aldığı halde Canan Kaftancıoğlu’nun İl Başkanlığı görevini sürdürmesi için devlete başkaldırıcı tavır takınan CHP'nin ve tezgah provakatörlerinin ipliklerinin pazara çıktığını belirterek, şerrin biriktiği tarafta yol alan birbirlerinin kopyası olan 6'lı muhalif ittifaktaki siyasetçilerin sonlarının yakın olduğunu söyledi.

 

SUÇ İŞLEYİP CEZA ALANLARA SAHİP ÇIKAN SİYASETÇİLERE NE DEMELİ?

 

İşlediği suçlardan dolayı ceza alan Canan Kaftancıoğlu’nun İl Başkanlığı görevini sürdürmesi için eylem ve söylemlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hukuk tanımaz zillet cenahı Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılayan KaftancıSON üzerinden kamuoyunu yanıltmak adına freni tutmayan bir laf kalabalığında, tek cümle içinde yüzlerce yalanı yaşamaktadır. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini kınamayan, sokağa dökülüp vatanını korurken şehit olan vatandaşlara terörist imasında bulunan, Gezi olaylarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine hakaretler içeren duvar yazısını paylaşan bir tıynetsize, sahip çıkan KılıçdarSON’a ne demeli?'' dedi.

 

İPLİKLERİ PAZARA ÇIKAN MUHALİFLERİN SONU YAKINDIR

 

Devlete başkaldırma söylem ve eylemleriyle iplikleri pazara çıkan siyasetçilerin ve yol arkadaşlarının sonu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Bu aklıevvel zihniyet sahiplerinin hukuk dışı gayrı meşru söylemlerinin arka planında siyasi şov kahramanlığına yeltenmeleri millete ve devlete olan düşmanlıklarının açık birer tezahürüdür. Lafı yuvarlayarak dolaşan bu seyyar vicdan sahipleri, gömülü oldukları insanlık çukurunun izbe karanlıklarında elbette ziyana uğrayacaklardır. Ahlak ölçülerini rafa kaldırmış, gafletleri hep bir adım önde gidenlerin, muhteris ruhlu bu kara tezgah provakatörlerinin İP’likleri birer birer pazara çıkmaktadır. Şerrin biriktiği tarafta yol alan, birbirlerinin kopyası KılıçdarSON, İmamSON, KaftancıSON ve MaralGİRL aleni ihanet şebekesinin sonları yakındır, tarih ise buna tanıklık yapacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, devlete başkaldıran, siyasetçilerin sonu, muhalif ittifak, suç ve ceza, hukuki karar, karşı duranlar, cezalar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı