MHP'li Büyükataman: Onlar MHP'ye İstikamet Çizemez
Haber Detayı
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 15:36 Bu haber 3787 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Onlar MHP'ye İstikamet Çizemez
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, mandacı zihniyetin tahakkümüne girenlerin Milliyetçi Ülkücü Hareket’e istikamet çizemeyeceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Onlar MHP'ye İstikamet Çizemez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelttiği sorulara cevap veremedikçe MHP'yi hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ideallerinden koparak mandacı zihniyetin tahakkümü altına girenlerin, Milliyetçi Ülkücü Hareket’e istikamet çizemeyeceğini söyledi. 

 

İPE SAPA GELMEZ İDDİALARLA MHP'YE İSTİKAMET ÇİZMEYE ÇALIŞIYORLAR

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son grup toplantısında yaptığı konuşmada, paramparça olan altılı masasının hırsıyla haddini ve hududunu aşmış, ipe sapa gelmez iddialarla MHP'ye istikamet çizme cüretinde bulunmuştur. Kılıçdaroğlu yönetiminde yoldan çıkan CHP’nin geldiği nokta kendi tarihi açısından utanç vericidir. Kılıçdaroğlu, İzmir’in dağlarında Kuvayı Milliye ile başlayan Atatürk CHP’sinin yolunu türlü ayak oyunlarıyla Kandil’e bağlamıştır. Bugünün CHP’si, Gazi Mustafa Kemal’in bağımsızlık ideallerinden kopmuş, mandacı zihniyetin tahakkümü altına girmiştir. 

 

TÜRK MİLLETİNE SALDIRANLARIN YANINDA YER ALANLAR MHP'YE YOL GÖSTEREMEZ

 

Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk fikirlerine bağlılığı bir istismar söyleminden öteye geçemeyen, ağzını her açtığında teröristlere savunuculuk yapmaktan utanmayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimseye yol çizmeye, yol göstermeye hakkı yoktur. Nitekim kendisinin gittiği yol da, durduğu yer de Türk Milleti’nin tarihsel istikameti ile örtüşmemektedir. Nerede Türkiye Cumhuriyeti’ne başkaldıran, nerede Türk Milletine saldıran biri varsa Kılıçdaroğlu vakit kaybetmeden yanında yer almaktadır. Kılıçdaroğlu; Gezi Parkı olaylarını organize ederek milli iradeye darbe vurmaya çalışanların, FETÖ darbe girişiminde millete kurşun sıkanların, ekonomik operasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışan sinsi odakların tam yanında, Türk milletinin ise tam karşısında durmaktadır. 

 

LİDER DEVLET BAHÇELİ'NİN SORUSUNA CEVAP VEREMEDİLER

 

Kılıçdaroğlu; Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin verdiği kararı ve bağımsız Türk mahkemelerini tanımadığını dile getirerek; Türk Devletine “seri katil” diyen bir suçluya sahip çıkmış, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılayanlara destek olduğunu ilan etmiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na ''CHP Genel Başkanı bize açık açık söylemelidir; Türk devletine seri katil iftirasının yanında mıdır, karşısında mıdır?'' sorusunu sormuş ancak her zamanki gibi pişkin yüzlerle, umarsız sözlerle ve kuklacıların elinde pespaye olmuş bir CHP ile karşılaşmıştır. 

 

ASILSIZ İDDİALARLA KİRLİ PROPAGANDA YAPTILAR

 

Eli kanlı terör örgütünün konserlerinde sahne alıp, bebek katili teröristlere şarkılar söyleyen sözde sanatçıya “Kürtçe müzik yasağı” yalanının arkasına saklanarak sahip çıkan Kılıçdaroğlu’nun rotası şaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı eşit haklara sahiptir, eşit derecede değerli ve eşit ölçüde kıymetlidir. “Kürt düşmanlığı, Kürtçe yasağı” gibi asılsız sözler ile kirli bir propaganda yaparak terör örgütünün dilini konuşan Kılıçdaroğlu’nun bölücü örgütlerin sözcülüğünü üstlenme görevini kimlerden aldığı milletimizce merak konusudur. Kılıçdaroğlu’nun yolu; Türk Devletine “katil devlet” diyerek iftira atanların, eli kanlı terör örgütünün programlarında sahne alanların yoludur. Türkiye Cumhuriyeti; milleti, tarihi, kültürü ve siyasi birikimi ile büyük bir ülkedir. Değişen dünya düzeninin yarattığı krizlerden, bölgesel çatışmalardan, terör örgütlerinden ülkemizi korumak ve hak ettiği mertebeye ulaştırmak işi elbette ki Kılıçdaroğlu ve avanesine bırakılamayacak kadar hayati önemdedir. 

 

TÜRK MİLLETİNE DEVLET KURDURAN ŞUUR MHP'DEDİR

 

Mandacı zihniyetin himayesi altında siyasi hayatının son günlerini geçiren Kılıçdaroğlu bilmelidir ki; Türk Milleti’ne devlet kurduran ve onu dirilten şuur bugün MHP'dedir. MHP; kurulduğu günden itibaren varlığını Türk milletinin varlığına adamış, bu yolda türlü cefalara katlanmış, sayılamayacak kadar çok fedakârlıklar yaparak bu günlere gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi “MHP Samsun’a çıkan fikirdir, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Büyük Taarruz’da düşmanı mahv-ı perişan eden, önüne kattığı gibi kaçtıkları yere kadar kovalayan kahramanlığın varisidir.” İradesini yabancı başkentlere, umudunu Kandil’e ve siyasi ikbalini ne idüğü belirsiz çürük masalara bağlayan Kılıçdaroğlu’nun Milliyetçi Hareket’e istikamet çizmeye çalışması en hafif ifadeyle aymazlık, kendini bilmezliktir.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, mandacı zihniyet, tahakkümüne giren, Milliyetçi Ülkücü Hareket, istikamet çizemez, MHP, Ülkücü, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı