MHP Kozan İmamoğlu Ceyhan ve Yumurtalık Toplantısı
Haber Detayı
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 12:53 Bu haber 3092 kez okundu
 
MHP Kozan İmamoğlu Ceyhan ve Yumurtalık Toplantısı
MHP Adana İl Başkanlığının düzenlediği Kozan, İmamoğlu, Ceyhan ve Yumurtalık Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarında önemli mesajlar verildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İmamoğlu Ceyhan ve Yumurtalık Toplantısı

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında, Kozan, İmamoğlu, Ceyhan ve Yumurtalık İlçe Teşkilatlarının katılımlarıyla Kozan ve Ceyhan'da düzenlenen toplantılarda konuşan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, muhalefetin karalama kampayaları ve ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin önemli işlere imza atmaya devam ettiğini söyledi.

 

MHP KOZAN, İMAMOĞLU, CEYHAN VE YUMURTALIK ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Kozan, İmamoğlu, Ceyhan ve Yumurtalık İlçeleriyle devam etti. MHP Adana İl Teşkilatının koordinasyonunda Kozan ve Ceyhan'da düzenlenen toplantılara, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy ile birlikte katılan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, muhalefetin karalama kampayaları ve ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin önemli işlere imza atmaya devam ettiğini söyledi.

 

Toplantılara ev sahipliği yapan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağça ve MHP Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

 

MHP'Lİ AYŞE SİBEL ERSOY: TÜRKİYE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI

 

Sömürgeci güçlerin direktifleriyle hareket eden muhalefetin kötüleme, zayıf gösterme, kaos üretme, halkı çaresizliğe sürükleme çabalarına karşın Türkiye’nin pek çok alanda Dünyaya örnek olacak başarılara imza attığını belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Koronavirüs pandemisi, bütün ülkelerin kurumsal kapasitesini ve organizasyon yeteneklerini ortaya çıkarmıştır. Bu kapsamda Türkiye; sağlık altyapısıyla, yetkin kadrolarıyla, bütün kurumsal yapılarıyla ve organizasyon yeteneğiyle olumlu olarak pek çok ülkeden ayrışmıştır. Pandemi sürecinde ülkemiz, salgınla mücadelede gıpta edilecek bir başarıya imza atmıştır; ABD, İngiltere gibi küresel güçlere, pek çok ülkeye tabi malzeme yardımı yapmıştır. AB ülkelerinde hastalar sokaklarda yatarken, ABD’de hastalar binlerce dolar tedavi ücreti öderken, Türkiye tüm hastalarımızı hastanelerde ücretsiz tedavi altına almış; aşı üreten nadir ülkelerden biri olduk.'' dedi.

 

TÜRKİYE'NİN MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ

 

Türkiye'nin milli teknoloji hamlelerinin başarılı sonuçlar verdiğine dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Aynı zamanda terörle mücadelede egemenlik haklarımızı koruma kararlılığı ile adeta yedi düvele karşı çok cepheli siyasi ve askeri mücadele verilmektedir. Önemli tarihi adımlardan birisi de; başlatılmış olan milli teknoloji hamlesinin sonuçları alınmaya başlanmış, başta savunma sanayi olmak üzere enerji, yazılım, ilaç ve tıbbi malzeme gibi birçok yüksek teknoloji alanında yerli ve milli üretim artmıştır. Milli İHA’lar, SİHA’lar, TİHA’lar, gemiler, zırhlı araçlar ve silahlar ile milli savaş uçağı çalışmaları da devam etmektedir.'' dedi. 

 

CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDİYOR 

 

Küresel güçlerin tüm engellemelerine rağmen oyuna gelmeyen Cumhur İttifakı'nın kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini belirten MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Vatanımızın bekası için küresel güçlerin oyununa gelmeyen Cumhur ittifakı güçlü ve emin adımlarla ilerlemektedir. Cumhur İttifakı güven demek, gelecek demek, vatan demektir. İstikballerini Kandil’e bağlayanlara, çözüm süreci bittiği için ağıt yakanlara, FETÖ ve PKK terör örgütlerine meşruiyet arayanlara, Demirtaş ile kahvaltı yapmayı planlayanlara ve Atatürk’ün kurduğu partiye ve Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanet edenlere karşı; bizim başımız dik, yüreğimiz ferah, tarafımız net, heyecanımız ilk günkü gibidir.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, Bünyamin Avcı, Kozan, İmamoğlu, Ceyhan, Yumurtalık, MHP, Anlatma ve Aydınlatma, Toplantısı, Adana haberleri, Teşkilat
Yorumlar
Haber Yazılımı