MHP'li Hüseyin Sözlü Milletvekili mi Olacak?
Haber Detayı
28 Ocak 2021 - Perşembe 12:08 Bu haber 5056 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü Milletvekili mi Olacak?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, önümüzdeki Genel Seçimde Milletvekili Adayı mı olacak?
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü Milletvekili mi Olacak?

Taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunmak üzere Kozan İlçesi'ne giden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'yı ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklaması, siyasi gözlemciler tarafından önümüzdeki Genel Seçimde Milletvekili Adayı olacağı şeklinde algılandı.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN KOZAN ZİYARETİNDE DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

 

Orman Eski Bakanı Halit Dağlı’nın vefat eden kardeşi Bahri Dağlı’nın taziyesi ve Coronavirüs tedavisi gören Kozan Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Kozan'a giden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ilk önce MHP Kozan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile istişarelerde bulunan Hüseyin Sözlü'nün, ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e 'Ben Kozan Milletvekiliyim' dedirten, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin teşkilatlanma çalışmalarını başlattığı Kozan’dayız. İlçe Başkanımız Nihat Atlı’yı ziyaret ederek ülke gündemine dair istişarelerde bulunduk.'' sözlerini sarfetmesi, Adana siyasetiyle yakından ilgilenen herkesin dikkatini çekti.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'NÜN AÇIKLAMASINDAKİ DETAYLAR NASIL ALGILANDI?

 

Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinden sonra Ceyhan İlçesi ve Adana'da dört dönem Belediye Başkanlığı görevini ifa eden ve halen MHP Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini yürütmesi nedeniyle bir çok kez Teşkilatları ziyaret eden Hüseyin Sözlü'nün MHP Kozan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etmesi neden dikkat çekti? Esasen dikkat çeken, ziyaret sonrası yaptığı açıklamadaki sözlerdir.

 

Hüseyin Sözlü'nün, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e 'Ben Kozan Milletvekiliyim' dedirten'' sözleri, siyasi gözlemciler tarafından önümüzdeki Genel Seçimde Milletvekili Adayı olacağı şeklinde yorumlandı. ''Liderimiz Devlet Bahçeli’nin teşkilatlanma çalışmalarını başlattığı Kozan’dayız'' sözleri ise seçim çalışmalarını Kozan İlçesinden başlattığı şeklinde algılandı.

 

Çeyrek asırdır Adana'da Yerel Siyaset yapan Hüseyin Sözlü'nün, Kozan ziyareti açıklamasından Milletvekili Adayı olacağına yönelik iddialar nereden çıktı? Hüseyin Sözlü'nün açıklamasını okuyanlar, Haber Merkezimizi arayarak, ''Sözlü Milletvekili Adayı mı olacak?'' diye sordular. Adana siyasetini iyi okuyan kişilerle yaptığımız görüşmelerde, bir çok kişinin sözkonusu açıklamadan aynı manayı çıkardığını gözlemledik. 

 

Son yıllarda, MHP'yi ve Hüseyin Sözlü'yü yıpratmak için bir çok siyasi iddialar ortaya atan gazeteciler oldu. Bizim öyle bir derdimiz ve amacımız yoktur. Sadece son açıklamada, Sözlü'nün Milletvekili Adayı olacağına yönelik vatandaşlarda oluşan algıyı anlatmaya çalıştık. Sayın Hüseyin Sözlü, Milletvekili Adayı olmak isterse zaten kendisi resmi açıklama yapar. Hüseyin Sözlü, Milletvekili Adayı olduğunda, Genel Seçimlere bir hareketlilik getirir mi? Coşkulu ve hareketli bir Genel Seçim seçim yaşanacağını söyleyebiliriz.

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Genel Seçimde, Milletvekili adayımı, Yerel siyaset, Adana siyaseti, siyasi kulisler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı