Ak Parti'den Sözleşmeli Personele Kadro Müjdesi
Haber Detayı
28 Ocak 2021 - Perşembe 04:39 Bu haber 11204 kez okundu
 
Ak Parti'den Sözleşmeli Personele Kadro Müjdesi
Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Sözleşmeli Personelin kadroya geçirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Ak Parti'den Sözleşmeli Personele Kadro Müjdesi

Bengü Türk TV'de Cem Açıkgöz'ün sunduğu proğramda kamuda çalışan Sözleşmeli Personelin kadroya geçirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, kamuda sözleşmeli çalışan tüm personelin kadroya geçirilmesi için Maliye Bakanlığı'nın çalışma yürüttüğünü belirterek, çalışmalar tamamlandığında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında müjdenin verileceğini söyledi.

 

İLK MÜJDEYİ VERDİM ESAS MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERECEK

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Sözleşmeli Personelin kadroya geçirilmesiyle ilgili Bengü Türk TV'de yaptığı açıklamada, ''Sözleşmeli personelimiz, belirli bir süre çakılı bir kadro anlayışıyla belirli bir yerde çalışmayı zorunlu kıldığı için aileleriyle buluşamıyor. Eş durumu tayininden yararnamıyorlar ve bazı özlük hakları noktasında da sıkıntılar yaşıyorlar. Bu hususta, bazı birimlerde bazı  bakanlıklarda bununla ilgili bir çalışma yaptık. Ancak bunu sadece bir bakanlık nezdinde çözümü değil bütün bakanlıklar bütün kamu personeli nezdinde yeknesak bir düzenlemeyle çözümünü öngörmek üzere Maliye Bakanlığı nezdinde bir çalışma yürütülüyor. İnşallah bu çerçevede, etki analizi tamamlandıktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna müjdesi verilecektir. Bu aşama itibariyle müjdesini bu şekilde vermiş olalım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Grup Başkanvekili, Cahit Özkan, Sözleşmeli Personel, kadroya geçecek, kadro müjdesi, Maliye Bakanlığı, çalışma yapıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı