MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Karataş'a Ziyaret
Haber Detayı
27 Ocak 2021 - Çarşamba 15:16 Bu haber 3391 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Karataş'a Ziyaret
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Karataş İlçesi'ni ziyaret ederek inceleme ve istişarelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Karataş'a Ziyaret

İlçe ziyaretleri kapsamında İl Sekreteri Ahmet Kurtgöz ve İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı ile birlikte Karataş İlçesi'ne giden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı'yı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

 

BAŞKAN AVCI'DAN KARATAŞ İLÇESİ'NE ZİYARET

 

MHP Adana İl Başkanlığı sosyal medya hesabından, MHP Karataş İlçe Başkanlığı, Karataş Belediyesi ve Karataş Kaymakamlığı ziyaretleriyle ilgili yapılan açıklamada, ''İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Karataş İlçe Başkanımız Sayın İsmail Arıcı'ya ziyarette bulundu. Sayın İl Başkanımıza İl Sekreterimiz Ahmet Kurtgöz ve İl Sekreter Yardımcımız Mahmut Çakıcı eşlik etti. Sayın İl Başkanımız ve beraberindeki heyet, İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra Karataş Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz'a ve Karataş Kaymakamımız Sayın Fatih Ayaz'a ziyarette bulundu. Ziyaretlerde, Karataş İlçesi'nin sorunları, yapılan ve yapılacak hizmetler ile ülke gündemine dair istişarelerde bulunuldu.'' denildi.

 

MHP KARATAŞ İLÇE BAŞKANI İSMAİL ARICI'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, İl Sekreteri Sayın Ahmet Kurtgöz ve İl Sekreter Yardımcısı Sayın Mahmut Çakıcı ile birlikte, Teşkilatımızı ziyaret etti. İlçemizle ilgili istişarelerde bulunduğumuz Sayın İl Başkanımız ve beraberindeki heyetle birlikte, Karataş Kaymakamlığı ve Karataş Belediyesi'ne ziyaretlerde bulunduk.'' dedi.

 

BAŞKAN NECİP TOPUZ'DAN ZİYARETLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ziyaretlerle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı, Karataş İlçe Başkanımız Sayın İsmail Arıcı ve yöneticilerimizi Karataş Belediyemizde misafir edip ardından Karataş Kaymakamımız Sayın Fatih Ayaz'ı makamında ziyaret ettik.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Karataş İlçesi, Karataş Belediyesi, MHP Karataş, İsmail Arıcı, Necip Topuz, ziyaret etti, istişare etti
Yorumlar
Haber Yazılımı