Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Hakkında Açıklama
Haber Detayı
28 Ocak 2021 - Perşembe 15:59 Bu haber 7435 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Hakkında Açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Hakkında Açıklama

TBMM Grup Toplantısında, Ak Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'na yönelik önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti ve MHP Gruplarının TBMM'nin lokomotifi ve dinamosu olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı'nın çok çalışarak 2023 seçimlerinde bir kez daha sandıktan zaferle çıkacağını söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI, 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Cumhur İttifakı olarak, Türkiye'yi hem 2023 hedeflerine kavuşturacak, hem 2071 vizyonunun altyapısını kuracak şekilde gece gündüz çalışacak durumdayız ve bundan da taviz vermeyeceğiz. Kimsenin hukukunu çiğnemeden, kendi hukukumuzu da çiğnetmeden mücadeleye devam edeceğiz. Bu şekilde görevlerimizi hakkıyla yerine getirdiğimizde, ne ülkemizin önünde, ne Cumhur İttifakı'nın önünde, ne Ak Parti'nin önünde durabilecek bir güç tanımıyoruz. Unutmayınız, milletimiz her birimizi teker teker takip ediyor ve karnemizi dolduruyor. Seçim günü bu karne önümüze oy oranı olarak konacaktır. Birikimimizi ve gayretimizi bugünden seferber edersek, karne günü gelip çattığında, sandık başından başımız dik, alnımız açık şekilde ayrılabiliriz. Bunun için hep birlikte çok çalışmalıyız.'' dedi.

 

AK PARTİ VE MHP GRUPLARI TBMM'NİN LOKOMOTİFİDİR

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ak Parti Grubu, Cumhur İttifakındaki ortağımız MHP ile birlikte TBMM'nin lokomotifi ve dinamosudur. Biz çok çalışırsak, Meclis de çok üretir. Biz işleri rölantiye alırsak, Meclis çok daha az verimle faaliyet yürütür. Türkiye'nin önünde hepimiz için yapılacak çok iş var.Yürütmede bizim yapmamız gerekenler var. Yasamada sizlerin yapması gerekenler var. Yargının üzerine düşen görevler var. Bütün bunların toplamı sayesinde ülkemizi güven ve istikrar ikliminde hedeflerine doğru ilerletebiliriz. Meclis gündeminde, önceden kalan yasama çalışmalarını sizler zaten biliyorsunuz. Hamdolsun bizler, tüm şeffaflığımızla milletimizin huzurundayız. İnşallah, 2023 seçimlerinde bir kez daha sandıktan zaferle çıkarak, büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa sürecinde yeni bir safhaya geçeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı, MHP hakkında, önemli açıklama, TBMM çalışmaları, Meclis, İttifak ortakları, Ak Parti ve MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı