MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Ayarı
Haber Detayı
13 Ağustos 2020 - Perşembe 14:42 Bu haber 7417 kez okundu
 
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Ayarı
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a kime mektup yazacağı konusunda ayar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Fatih Çetinkaya'dan Emin Çölaşan'a Mektup Ayarı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı ortağı olarak Ak Parti'yi desteklemesini köşesinden yazdığı açık mektupla eleştirerek, Ak Parti ile MHP'nin ileride yollarının ayrılacağını iddia eden Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a sosyal medyadan cevap veren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Emin Çölaşan'ın MHP Lideri Bahçeli'ye mektup yazmak yerine terör sevicilerine ve teröristlerle beraber hareket edenlere mektup yazması konusunda tavsiye ve uyarılarda bulundu. 

 

EMİN ÇÖLAŞAN'IN BEYNİNİ AKTİFLEŞTİRMESİ İÇİN RUTİNDEN UZAKLAŞMASI GEREKİR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Emin Çölaşan, 'Sayın Devlet Bahçeli bu size haddim olmayarak yazdığım kaçıncı mektup, Allah bilir' diye başlayıp, sonunda biz yetkililerin bu vesileyle sana hakaret dolu sözler ve yazılı açıklamalar yapabileceğimizi yazmışsın. Yok… Yanılıyorsun. Bahsettiğin, bizim açımızdan duruma göre tenezzül meselesi. Tam tersi sana bir tavsiyede bulunayım. Uzmanlar, 'Beyni aktifleştirmek için rutinden uzaklaşın, rutininizde değişiklik yapın ki, beyin aktivitenizde ciddi artış olsun' diyorlar.'' dedi.

 

KENDİSİNİ TÜRK MİLLETİNE ADAMIŞ BAHÇELİ'YE DEĞİL TERÖR SEVİCİLERİNE MEKTUP YAZ

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, ''Dolayısıyla kendisini Türk milletine adamış, tecrübesini, dürüstlüğünü ve ferasetini herkesin kabul etmiş olduğu bir lidere aynı rutinde mektup yazmak yerine, gel, o mektupları yazacağın adresi salık verelim zatına. Mektubunu bu ülkede terör sevicilerine, teröristlerle beraber hareket edenlere, memleketin çıkarlarına sırtını dönüp başka mihvallerin ekmeğine yağ sürenlere yaz ki, beyin aktivitende ciddi artış olsun. Muhakkak kalan ömründe işine yarayacaktır. Bak, reçeteni de gönderiyorum! Mukaddime’yi yazan ünlü bilgin İbn-i Haldun; 'İnsan beyni değirmen taşına benzer, içine yeni bir şeyler atmazsanız kendi kendini öğütür durur.' der. Sakın unutma!'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, Emin Çölaşan, mektup ayarı, Devlet Bahçeli, MHP, MHP Lideri, MHP Haberleri, yazar
Yorumlar
Haber Yazılımı