DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan İmamoğlu İlçesi'ne Ziyaret
Haber Detayı
13 Ağustos 2020 - Perşembe 16:42 Bu haber 8501 kez okundu
 
DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan İmamoğlu İlçesi'ne Ziyaret
DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Yedigöze İmamoğlu Sulama projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan İmamoğlu İlçesi'ne Ziyaret

İmamoğlu İlçesi'ni ziyaret eden DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, inşası devam eden Yedigöze İmamoğlu Sulama projesi şantiye alanında incelemelerde bulunduktan sonra, Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı sürerken  İdlib'in kuzeyinde hareket halindeki konvoya düzenlenen terör saldırısından dolayı Şehit olan DSİ personeli Mahmut Pakyürek'in kabrini ziyaret ederek dua etti.

 

BÖLGE MÜDÜRÜ BALTA ADANA İMAMOĞLU SULAMASI ŞANTİYELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta'nın, beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci ve 61. Şube Müdürü Hakan Kaya ile birlikte, İmamoğlu ilçesinde inşası devam eden Yedigöze İmamoğlu Sulama projesi şantiyelerini ziyaretiyle ilgili Adana'da bulunan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Çukurovalı çiftçilerin hasretle beklediği Bölgemizin en önemli yatırımları arasında gösterilen Yedigöze İmamoğlu Sulama projesi ile toplamda 1 Milyon Dekardan fazla tarım arazisi sulu tarıma kavuşacak ve Adanalı çiftçilerimizin alın teri, tarımsal ekonomimize büyük katkı sağlayacaktır.'' denildi.

 

DSİ PERSONELİ ŞEHİT MAHMUT PAKYÜREK MEZARI BAŞINDA ANILDI

 

2018 yılında Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sürerken, İdlib'in kuzeyinde hareket halindeki konvoya düzenlenen terör saldırısından dolayı Şehit olan DSİ personeli Yasin Tanboğa'dan sonra saldırıda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede Şehit olan DSİ personeli Mahmut Pakyürek'in, İmamoğlu ilçesindeki mezarını ziyaret eden DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ve beraberindeki heyet, İmamoğlulu Şehit Mahmut Pakyürek ve tüm Şehitler için dua etti.

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, dağ, gökyüzü, açık hava ve doğa

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: dağ, gökyüzü, açık hava ve doğa

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSİ 6. Bölge Müdürü, Mehmet Akif Balta, Yedigöze İmamoğlu, İmamoğlu sulaması, İmamoğlu şantiye, ziyaret, inceleme, Şehit Mahmut Pakyürek
Yorumlar
Haber Yazılımı